Telekids Musicalschool - Zingen, dansen en acteren voor iedereen!

Vanaf februari zijn er zoals gebruikelijk  proeflessen bij de Telekids Musicalschool in Arnhem. In verband met de lockdown kan er worden gekozen voor online deelname of voor een proefles in het lokaal wanneer de lockdown voorbij is. De lessen worden op zaterdag gegeven in het Huis van Puck (Kazerneplein 6-2). 

Niet zomaar een musicalschool 

Zingen, dansen en acteren voor iedereen! In het speciaal ontwikkelde lesprogramma wordt bij Telekids Musicalschool iedereen uitgedaagd het beste uit jezelf te halen…. en er wordt natuurlijk veel plezier gemaakt. Onder leiding van topdocenten wordt er wekelijks gewerkt aan zingen, dansen en acteren. Er wordt gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar: de kleinschalige Wintervoorstelling in de veiligheid van de eigen locatie met de eigen groep en een klein publiek, en de grote Eindvoorstelling samen met andere groepen in het midden van het land voor het grote publiek. Iedere voorstellingsvorm heeft zijn eigen (leer)doelen en vormt zo één geheel over het gehele jaar. Deze voorstellingen zijn voor nu natuurlijk onder voorbehoud ivm Corona. 

Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musical komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken.  Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan meedoen. Want, musicalles is voor iedereen en iedereen is welkom!
De groepen met een selectie middels een auditie streven een zeer hoog niveau en bijbehorende
maximale inzet bijvoorbeeld in de vorm van 100% aanwezigheid, na. Dat is niet voor iedereen
weggelegd, maar iedereen krijgt de kans via de auditiedagen. De andere groepen zijn, zonder selectie vooraf, te bereiken voor iedereen. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau terecht en genieten van alle moois rondom zingen, dansen en acteren. 

Omdat de musicalschool partner is van de RTL/RTL Telekids ‘familie’ ontstaan er speciale kansen
en vele leuke extra’s voor de leerlingen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), de bezoekjes van bekende tv- en musicalsterren, de MasterClass van RTL Talent Academy met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s, leuke win-acties en vele andere manieren waarop wij onze korte lijntjes met tv en theater inzetten. Vanzelfsprekend zijn deze extra kansen optioneel, niemand is verplicht mee te doen aan eventuele extra activiteiten.

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar.  Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18jaar.

Ga voor meer informatie en inschrijven voor een proefles naar de website van de Telekids Musicalschool

Proeflessen
In februari zijn er proeflessen. Je kunt je daarvoor aanmelden door je voor de groep naar keuze aan te melden in het formulier. Je krijgt dan een uitnodiging om de proefles te volgen.

De lessen bij de Telekids Musicalschool in Arnhem zijn op zaterdag op de volgende tijden:

Musical

Mini’s (4 t/m 6 jaar)
09.30 – 10.30 uur

KidsClub (7 t/m 9 jaar)
10.30 – 12.00 uur

TeensClub (10 t/m 14 jaar)
12.00 – 13.30 uur

TopClub (8 t/m 18 jaar)
09.30 – 12.30 uur