Micky Blue is een Conceptstore for Kids in Oosterbeek en een webshop met een uitgebreid assortiment kinderkleding! Een toffe plek voor ouders en kids van 0-12 (en natuurlijk ooms, tantes, opa's en oma's, buurvrouwen etc.). Kom vooral even binnen wippen voor koffie, je favoriete kledingmerk, cadeaus en accessoires. Of kom gewoon gezellig binnen, wees welkom, ben jezelf en kom terug ;-)

We verkopen merken als Levi’s, Mingo, Maed for Mini, House of Jamie, Soft gallery, Liewood, Molo en Sproet en Sprout (en nog heel veel meer). Maar ook accessoires van Mimi en Lula en speelgoed van Olli Ella, Petit Monkey en Maileg. Bij de keuze voor onze merken hebben we gelet op de uiteenlopende leeftijden en smaken van jullie en jullie kids, duurzaamheid en originaliteit. "Never try to fit in, we'll find something that fits you!”

Als we je kunnen helpen met persoonlijk advies over je outfit of de kinderkamer dan denken we heel graag met je mee, trek even aan de bel. Dan gooien we desnoods na sluitingstijd de deur voor je open (virtueel of in real time).