Voetjebal voor peuters en kleuters

Laat je peuter of kleuter (2 t/m 5 jaar) spelenderwijs kennismaken met een bal. In een muzikale les van drie kwartier samen met eén van de ouders ligt de nadruk op spel en plezier. Op een speelse manier leren de kinderen naast spelen met de bal ook onder andere kleuren benoemen, synchroon tellen en symbolen herkennen.

Het materiaal dat wordt gebruikt is speciaal ontworpen voor kinderen en stimuleert hun coördinatie, behendigheid en balans. 

Voetjebal in Arnhem

Vanaf september 2021 wordt Voetjebal ook aangeboden in Arnhem. In de gymzaal van het Lorentz Lyceum (Arnhem Zuid) zijn op zaterdagochtend drie lessen. De lessen zijn ingedeeld op leeftijd. In een groep zitten maximaal 8 kinderen met één van hun ouders. 

De lessen zijn opgedeeld in drie werelden: Voor de jongste kinderen gaat het om zelfverzekerdheid bij het lopen, maar ook om enkele basisprincipes van het voetbal zoals trappen, passen, draaien en jongleren. Later in het programma wordt er meer gefocust op het controleren van de bal met alle mogelijke lichaamsdelen, passes, dribbeloefeningen en nog veel meer. 

Wil je eerst een proefles volgen? Dat is mogelijk! 

Website Voetjebal