Monkey Moves in Arnhem

Ken je Monkey Moves al? Bij Monkey Moves kunnen kinderen vanaf 1,5 jaar komen sporten. Deze lessen zijn ontwikkeld door bewegingswetenschappers, docenten, psychologen en ouders en tijdens de lessen komen kinderen in aanraking met heel veel sporten. Het programma is gericht op de basisvaardigheden van gymnastiek, spel en de 11 populairste sporten. Een goede basis dus voor de sportieve ontwikkeling van je kind!

In de regio Arnhem worden de lessen op verschillende locaties aangeboden. Op dit moment is dat in Arnhem Noord, Arnhem Zuid en Duiven maar het aanbod wordt verder uitgebreid. 

Dreumesgym

Als je kind 1,5 jaar is kan je starten met dreumesgym. Deze speelse lessen draaien om spel, kleuren, de allereerste bewegingen en ballen. En natuurlijk worden de ouders betrokken bij de les. Er is ook voldoende tijd om vrij te spelen en de groepen zijn klein en overzichtelijk. 

Peutergym

De peutergym is vooral gericht op motorisch èn sociale vaardigheden die ze straks nodig hebben als ze naar school gaan. Dus bijvoorbeeld wachten op je beurt en samen delen. Ook leren ze hier vangen, schoppen, gooien en algemene bewegingsactiviteiten. De lessen zittenvol met activiteiten, variatie, klimmen en klauteren zodat de kinderen steeds gemotiveerd bij de les blijven. 

Kleutergym

Kinderen worden in deze fase steeds vaardiger en handiger in hun bewegen en krijgen meer zelfvertrouwen. In uitdagende, maar veilige, klim- en klauterparcours verbeteren kinderen hun balans en valvaardigheid. Gedurende het jaar komen er verschillende sporten aan bod en elke sport wordt aangeboden op het juiste ontwikkelingsniveau. Elk kind wordt dus op zijn eigen niveau uitgedaagd!

Basisschoolkinderen

Nu is het tijd voor het echte werk! Tijdens deze lessen draait het helemaal om de 11 sporten en de voorbereiding op een keuze voor een team- en individuele sport in het verenigingsleven. Ook tijdens deze lessen speelt muziek een belangrijke rol en klimmen en klauteren staat ook nog steeds op het programma. Het Monkey Moves programma geeft kinderen een enorme voorsprong op plezier en succes bij verdere sportkeuzes. 

Gratis proefles

Ben je enthousiast geworden? Op de website kan je je kind aanmelden. Ook is het mogelijk om een gratis proefles te doen. 

Aanmelden

Wist je dat je hier ook terecht kan voor een heel gaaf kinderfeestje