Heb jij nog tijd om iets leuks te gaan doen met je kinderen in het komende Sint-weekend? Wij hebben nog wel wat leuke Sint- en niet-Sint-tips voor je! En dit is lang niet alles... check dus ook  de Go-Kids agenda en de rest van onze website!.

Nog even van de Sintsfeer genieten!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
In het Verzetsmuseum Junior kun je reizen met de tijdmachine naar WO2 en  spelenderwijs alles leren over deze aangrijpende periode. 
Het Amsterdam Light Festival is gestart! Een route rondom ARTIS met voor kinderen verhalen van Meneer de Uil uit de Fabeltjeskrant. 
Mooie workshop bij Casperle - voor kids vanaf 8 jaar: Superkrachten voor je hoofd... oftwel Mindgym voor kids.
In café restaurant De Tropen is het weer tijd voor de KIT's Club: deze keer gaan de kids pakpapier stempelen met Twirre.
 
 
Sinterklaas: laatste weekend
Leuk, lekker wandelen met de Boswachter in het Amsterdamse Bos... doe met je kids mee met de Pepernootwandeling!
Sinterklaasweekend bij Ginger & Ale: leuke - gratis! - Sint-activiteiten voor de kinderen, dus lekker chillen met  wat lekkers voor jou....
Alle kinderen kunnen tot en met zondag een schoentje knutselen en zetten bij Stadscafé De Pannenkoek in Amstelveen. 
Bijzonder leuk voor zondag: met Sint en Piet meerijden met een Sinterklaasrit van de Museumtramlijn Amsterdam - Amstelveen. 
OBA Oosterdok heeft een heerlijk OBA Sinterklaasfeest op de planning staan: voorlezen en meezingen met Dieuwertje Blok en anderen.
Sinterklaas zoekt een hulppaard... de kinderen kunnen helpen dat uit te kiezen bij Boerderij op IJburg, met veel leuks te doen.
Naar 't theater of een film!
Heerlijke Zondagmorgen in ITA deze week: Fiep heeft haast - superleuk met je kinderen vanaf 4 jaar die dol zijn op Fiep.
Casa Kinderen in teatro Munganga presenteert Kiekeboe: beeldend theater met live muziek - over verstoppertje spelen.
Alle agendatips! ►