Zondagmorgen in ITA presenteert de voorstelling Fiep Heeft Haast is een supersnelle, knotsgekke voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.

Over de voorstelling Fiep heeft haast

Fiep Heeft Haast is een supersnelle, knotsgekke voorstelling over druk druk druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en… tijd nemen om iets werkelijk te zien. Met illustraties van Fiep Westendorp!

Snel!
Het zebrapad.
De fiets.
De tram.
Rennen!
De sneltrein.
De bus.
De taxi.

Vrouwtje is druk druk druk.
Met haast hebben.
Iedere dag weer.

Dan.
Ineens.
Staat de sneltrein stil.

Wat nu?!
Vrouwtje heeft tijd.
Om tijd te hebben.
Wat moet ze nu doen?
Ze heeft haast geen idee.

Reis je mee?

Een beeldende, muzikale voorstelling over haast, het verkeer en tijd nemen om iets werkelijk te zien. Eén actrice, een decor van karton en heel veel gekkigheid zorgen voor een grappige, hartverwarmende voorstelling over verkeer.

Over 2-ater producties en BElief

2-ater Producties en BElief slaan de handen ineen voor de Kinderboekenweek van 2019. In samenwerking met Fiep Westendorp BV komen ze met een beeldende voorstelling rondom het thema vervoer waarin de illustraties van Fiep Westendorp leidraad zijn.

Sanne Zweije (van BElief) maakt grappige, hartverwarmende voorstellingen. Haar stijl is fysiek en beeldend. Het gevoel is speels, vrij, origineel en lief. Het fundament van haar voorstellingen is gestoeld op een belangrijke waarde, die altijd voelbaar en soms even zichtbaar is.

Gaan jullie ook genieten van deze Zondagmorgen in ITA?

Voor meer informatie over de voorstelling en het boeken van tickets ga je naar de website van Internationaal Theater Amsterdam.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!