Begin je dag goed met het traditionele Sinterklaas voorlees- en meezingfeest met Dieuwertje Blok in de OBA. Blok leest het boek 'Balotje en Sinterklaas' van Gouden Penseel-winnaar Yvonne Jagtenberg voor. Als altijd neemt Floor Minnaert plaats achter de vleugel. Zangeres Julika Marijn zorgt ervoor dat we allemaal de bekende Sinterklaasliedjes meezingen.

Over 'Balotje en Sinterklaas'
Balotje krijgt bezoek van Sinterklaas en dat vindt ze zo leuk dat ze hoopt dat hij de volgende dag weer komt. Maar Sinterklaas is alweer terug naar Spanje, en Balotje heeft hem niet eens bedankt! Wat duurt een jaar lang als je op Sinterklaas wacht...

O, kom er eens kijken
Na afloop is er een afterparty voor alle kinderen op de jeugdetage. Met chocolademelk en pepernoten verzorgd door horecapartner Vermaat, een reuzetafel vol Sinterklaaskleurplaten en De Amsterdamse Boekhandel is aanwezig met de leukste boeken én signeersessies.
Vier het feest mee!

Gaan jullie ook naar het OBA Sinterklaasfeest in Amsterdam?

Het feest is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kaarten normaal tarief € 10,00 met OBA-pas € 5,00

Let op ouders! Sinterklaas heeft het druk met cadeautjes bezorgen, dus hij komt echt niet.

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam
T: 0205230900 | klantenservice@oba.nl

Naar OBA agenda en tickets

Handige Sinterklaas Aftelkalenders!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!