Ook dit jaar heeft Blue Boat Company speciaal voor families en gezinnen met kinderen een aangepast Light Festival rondvaart gemaakt. Extra bijzonder van de 'kids cruises' dit jaar, is dat de verhalen worden verteld door Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant. 

8e editie van het Amsterdam Light Festival 

Voor de achtste editie van het Amsterdam Light Festival nemen kunstenaars uit binnen- en buitenland je mee op reis langs speciaal voor Amsterdam gemaakte lichtkunstwerken. De hele binnenstad wordt verlicht door prachtige kunstwerken van ontwerpers, architecten en kunstenaars van over de hele wereld. Met als thema 'Disrupt'. Dit jaar niet door de grachtengordel, maar rondom ARTIS. Het Amsterdam Light festival vindt plaats van 28 november t/m 19 januari 2020.

Fabeltjeskrant familiecruises tijdens Amsterdam Light Festival 

Tijdens de speciale kinder rondvaarten vertelt Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant (op audio en in het Nederlands) een uniek verhaal, waardoor ook de kleinste bezoekers optimaal kunnen genieten van een spannende reis rondom ARTIS langs alle kunstwerken van de waterroute.  (tot en met 6 januari) om 16.45 & 19.00 uur is er een speciale afvaart van Blue Boat Company om met het gezin het Amsterdam Light Festival te varen.

De Kids Cruises varen iedere vrijdag en zaterdag om 17.00 & 17.30 uur. In de schoolvakanties vaart de Kids Cruise ook op doordeweekse dagen. De boot vertrekt vanaf stadhouderskade 550, tegenover de Heineken Experience. 

Reserveer je tickets!