Wouter de Jong schreef het boek 'Superkrachten voor je hoofd, mindgym voor kids' Rondom dit boek geeft hij een leuke workhop bij Casperle, speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar.

Een workshop Superkrachten voor je hoofd (8+)

We leren onze kinderen zo ongeveer alles - behalve de gebruiksaanwijzing van hun eigen hoofd. En dat is gek, want ook voor kinderen zijn er praktische, wetenschappelijk onderbouwde tools om mentaal weerbaarder te worden. Belangrijk, want volgens het Nederlands Centrum Jeugdgezondheid ervaren kinderen steeds meer stress, prestatie- en sociale druk. Daarom schreef Wouter de Jong  Superkrachten voor je hoofd: Mindgym voor kids

Superkrachten voor je hoofd is een doe-boek voor kinderen in de leeftijdscategorie 9 tot 12 jaar, waarmee ze hun mentale conditie kunnen trainen en waardoor ze veerkrachtiger worden. Zo leren ze beter om te gaan met emoties (zoals boosheid, bang zijn, eenzaamheid, verveling of verdriet), hoe ze zich beter kunnen concentreren en meer zelfvertrouwen kunnen krijgen. Het boek is vrolijk geïllustreerd door striptekenaar Hein de Kort.

Op zaterdag 30 november komt Wouter de Jong een workshop geven rond dit boek. 
Wij zijn heel benieuwd! Is het niet een geweldig moment net voor het begin van het jaar 2020 tips voor Superkrachten voor je hoofd aangereikt te krijgen?

Zaterdag 30 november 
Tijd: 11:00 uur
Leeftijd: 8 +

Kosten: gratis
Aanmelden: via info@casperle.nl

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!