Elke eerste zondag van de maand hebben ze bij De Tropen een gezellige gratis KIT's Club met leuke activiteiten voor jouw kinderen. Vandaag gaan de kids aan de slag met het stempelen van hun eigen pakpapier!

Sundays KIT's Club bij De Tropen

Zijn jouw kinderen dol op knutselen? Dan mag je de Sundays KIT's Club niet missen! Tijdens deze creatieve zondagmiddag gaan kinderen onder begeleiding van Twirre van HandMadeHeaven aan de slag met verschillende knutselprojecten.

Elke maand een ander project met Twirre

Elke maand verzint Twirre weer een ander verrassend projectje en naderhand mogen de kinderen het werk mee naar huis nemen. 'Alle ontwerpen die ik maak hebben een verhaaltje in zich en dit vertel ik aan de kinderen. Dat geeft ze inzicht en een uitgangspunt om te starten met creëren. Daarnaast pas ik wat we maken altijd aan aan de leeftijd van het kind, zodat zowel een kleintje van vijf als een tiener een leuke uitdaging heeft', aldus Twirre.

Koffie, brunch of lunch in alle rust

Terwijl de kinderen naar hartenlust hun creativiteit loslaten tijdens de knutselsessie, kunnen de ouders in alle rust genieten van een kopje koffie of heerlijke brunch/lunch in ons Café De Tropen. Deelname aan de workshop is gratis en is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Aanmelden is niet nodig.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!