Zo - Sinterklaas is vertrokken, tijd voor de Kerstman! Vinden jullie het ook zo heerlijk, die kerstsfeer overal? Persoonlijk vind ik het altijd jammer om al kerstlichtjes te zien en kerstmuziek te horen als Sint nog in het land is, maar daarna.... geniet ik er enorm van! Er is natuurlijk ook in Amsterdam en Amstelveen zo heerlijk veel te doen in winterse en kerstsferen, een hele fijne tijd in de stad.

Natuurlijk brengen we bij Go-Kids Amsterdam graag voor je in beeld wat er allemaal voor leuke dingen te doen zijn rondom Kerst in de stad. Dit overzicht vullen we de komende weken nog verder aan en als jij aanvullende tips hebt... laat ze vooral weten via amsterdam@go-kids.nl

Kerstmarkten in de aanloop naar de Kerstvakantie

Voordat het Kerstvakantie is leven we al een tijdje fijn in Kerstsfeer. Thuis met de Kerstboom, maar ook buiten de deur. Er zijn allerlei Kerstmarkten en andere activiteiten in de regio Amsterdam, om gezellig te genieten van de heerlijke sfeer. Bijvoorbeeld:

Uit eten met de kinderen - Kerstdiner met kids in Amsterdam

Als we aan Kerst denken... dan denken we vaak toch ook aan eten. Wat ga jij doen met eten tijdens de Kerstdagen? Blijf je lekker thuis, zijn jullie op bezoek bij familie of ga je liever buiten de deur eten? En dan een brunch, lunch en/of diner? We hebben wel wat leuke buiten-de-deur-Kerst-eet-tips voor je:

Kerstvoorstellingen in de theaters in Amsterdam

Kerst is ook echt een tijd om heerlijk knus met de kinderen naar een theater te gaan. Op dat gebied is er genoeg te beleven in Amsterdam en Amstelveen tijdens de Kerstvakantie:

Er zijn nog veel meer jeugdvoorstellingen in de theaters in de Kerstvakantie, alleen dan wat minder Kersterig. Check vooral de Go-Kids agenda voor het complete overzicht!

Schaatsen op de ijsbanen in de stad

Er zijn ook weer verschillende tijdelijke ijsbanen in de stad! Je kunt natuurlijk altijd naar de Jaap Edenbaan in Amsterdam-Oost als je wilt schaatsen, maar deze zijn er speciaal voor de Kerstperiode:

Leuke uitjes / workshops / activiteiten voor kids in de Kerstvakantie

Je kunt natuurlijk niet de hele Kerstvakantie op schaatsen staan met de kids. Wat dacht je van deze activiteiten voor je kids in de Kerstvakantie?

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!