Een reis naar de Kerst Oase bij de Ruige Rakkers van Pllek

Een reis naar de Kerst Oase bij de Ruige Rakkers van Pllek

Elke zondag hebben ze bij Pllek op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord een heerlijk kinderprogramma: de Ruige Rakkers. Elke week is er weer een waanzinnig toffe activiteit voor kinderen. Deze week een hele speciale: een interactieve muziekvoorstelling voor jonge kinderen - Een reis naar de Kerst Oase - met knutselen. 

Een reis naar de Kerst Oase bij de Ruige Rakkers

Pim de ezel heeft een hele spannende droom. Ben jij ook zo benieuwd waar hij over droomt? Samen met de dieren van het Kwetterbos gaan we dat ontdekken tijdens deze intieme muziekbeleving voor de allerkleinsten. We gaan dansen, zingen en spelen met de vele knuffeldieren in de Kerst Oase uit de droom van Pim de ezel.

Voorafgaand aan de voorstelling gaan we een half uurtje maskers knutselen, zodat we allemaal bewoners van het Kwetterbos zijn...

Gaan jullie zondag ook naar Pllek in Amsterdam-Noord?

Er zijn twee voorstellingen:

  • 14.00 - 15.00 uur (inclusief knutselen)
  • 15.30 - 16.30 uur (inclusief knutselen) 

De voorstelling is geschikt voor kids van 2 t/m 6 jaar, tickets kosten € 6,= voor de kids - volwassenen mogen gratis meekijken.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!