Theaterdag Toverknol Theater Winterkamp (5-9 jaar)

Theaterdag Toverknol Theater Winterkamp (5-9 jaar)

Houdt jouw kind van theater? Dan is een Toverknol Theaterkamp ongetwijfeld één groot feest voor hem of haar. Ze organiseren bij Kindertheater De Toverknol in de vakanties theaterdagen en werkweken.

Toverknol Theaterdag

Zo'n dag heeft een thema waarin de kinderen superleuke theatrale activiteiten gaan doen - binnen maar ook buiten het theater. Spelenderwijs ontdekken de kids de magische wereld van theater. Ze beleven de leukste avonturen! De theaterdagen zijn voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.

Theaterdag in Amsterdam in de kerstvakantie

In de herfstvakantie kunnen de kids bij De Toverknol in Amsterdam meedoen aan een theater kampdag op:

  • maandag 24 december

Meedoen met een theaterdag kost € 55,= per dag. Dat is inclusief lunch, snacks en drankjes. De kinderen worden gebracht tussen 9.30 en 10.00 uur, en kunnen om 17.00 uur weer opgehaald worden.

Meedoen met het herfstkamp bij De Toverknol?

Wil je jouw kind opgeven om mee te doen met de theaterdag in het Toverknol Theaterkamp in de kerstvakantie? Geef hem of haar dan op via info@detoverknol.nl met vermelding van naam en leeftijd. Zet er ook even bij dat het om Amsterdam gaat! Je kan ook bellen met Filiz Kulan op 06-23851032.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!