Merry Moustachio (5+) door Wie Walvis in Theater Oostblok

Merry Moustachio (5+) door Wie Walvis in Theater Oostblok

Wie Walvis speelt in de kerstvakantie de voorstelling Merry Moustachio in Theater Oostblok Amsterdam. Een heerlijke feelgood voorstelling voor de hele familie (kinderen vanaf 5 jaar)!

Over de voorstelling Merry Moustachio

Teun en Tinie zitten samen bij de kerstboom. Nou ja, samen? Teun leest de krant en zegt niets terwijl Tinie verlangt naar de tijd toen ze net verkering hadden en het altijd gezellig was met elkaar. Nu slepen de dagen op de boerderij zich voort en lijkt er van gezelligheid al heel lang niet veel meer over.

Maar dan staat er plots een mariachi band uit Mexico op de stoep. Deze muzikanten zingen romantische liedjes en al gauw begint Tinie te dromen dat Teun weer verliefd op haar zal worden. De besnorde mannen zien al gauw dat er meer nodig is dan alleen muziek om dit voor elkaar te krijgen en besluiten dat de twee op liefdesles moeten. Teun en Tinie moeten elkaar leren complimenten te geven, de tango dansen en romantisch dineren met elkaar. Maar iedere keer als de liefde iets dichterbij lijkt, gooit Teun weer roet in het eten…

Over Wie Walvis

Theatergroep Wie Walvis maakt humoristisch muziektheater voor kinderen die zich groot voelen en volwassenen die weer even klein willen zijn.

Het gezelschap ontwikkelt haar voorstellingen met wisselende muzikale spelers. Hierdoor kun je in de voorstelling zomaar verrast worden door een Mariachi band uit Mexico, een blazersensemble uit Rusland of een groep bluegrassmuzikanten uit Amerika. De stijl van de voorstellingen tuimelt van slapstick naar ontroerende momenten, van grote verhalen naar kleine geheimpjes en van intieme liedjes naar spectaculaire solo’s.

Naast dat Wie Walvis nieuwe verhalen vertelt is zelfgeschreven muziek het hoofdingrediënt van haar voorstellingen. Daarmee weet de groep grote thema’s op een luchtige manier inzichtelijk te maken. De voorstellingen zitten vol humor en zijn voor iedereen te begrijpen.

Gaan jullie ook naar Merry Moustachio in Theater Oostblok?

Wie Walvis voert de voorstelling Merry Moustachio een flink aantal keren op in de Kerstvakantie:

  • woensdag 26 december om 16.00 uur
  • donderdag 27 december om 16.00 uur
  • vrijdag 28 december om 16.00 uur
  • zaterdag 29 december om 16.00 uur
  • woensdag 2 januari om 16.00 uur
  • donderdag 3 januari om 16.00 uur
  • vrijdag 4 januari om 16.00 uur
  • zaterdag 5 januari om 16.00 uur
  • zondag 6 januari om 13.00 en om 16.00 uur

Voor meer informatie over de voorstelling en natuurlijk voor tickets ga je naar de website van Theater Oostblok.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!