Kerst aan de Amstel met leuke kinderactiviteiten!

  • van:  15 december 2018 15:00
  • tot:  16 december 2018 16:00
Kerst aan de Amstel met leuke kinderactiviteiten!

Vier de Kerst aan de Amstel in en om de Urbanuskerk in Nes aan de Amstel met een dorps-kerstfair in Anton-Pieckstijl en allerlei activiteiten voor het hele gezin.

Dorps-kerstfair in Nes aan de Amstel

Op zaterdag 15 december is er in en om de Urbanuskerk in Nes aan de Amstel vanaf 15.00 uur een dorps-kerstfair in de stijl van Anton Pieck. Alle bezoekers mogen verkleed naar komen om bijvoorbeeld verkleed bij de grote kerststal op de foto te gaan. Daarnaast kunnen kinderen worstenbroodjes bakken, een reuzenpuzzel maken en kerst-knutselen. Natuurlijk is er ook een koek-en-zopie kraam. De toegang van de fair is gratis. 

De Notenkraker in de Urbanuskerk 

Op zondag 16 december gaat het feest nog even door en is er om 14.15 uur een Kerstconcert van Blazersensemble Zuiderwind uit Limburg. Voor de pauze spelen zij de Notenkraker en na de pauze kan men heerlijk meezingen met kerstliedjes! Kinderen mogen gratis, entree voor de ouders is € 10. Ook dit zal plaats vinden in de Urbanuskerk. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!