Winter Wonderland Boven 't Y

Winter Wonderland Boven 't Y

Op Winkelcentrum Boven 't Y in Amsterdam-Noord kun je van 3 december tot en met 6 januari heerlijk schaatsen op de overdekte ijsbaan in het Winter Wonderland. Schaatsen kun je zelf meenemen of huren en er is allerlei lekkers te krijgen in het schaatscafé.

Wanneer schaatsen op de schaatsbaan in Winter Wonderland in Noord?

Winter Wonderland is open van 10.00 tot 20.00 uur. Op de schooldagen van 3 tot en met 21 december is dat 12.00 tot 20.00 uur, maar in de weekenden en vakanties kun je dus al om 10.00 uur terecht. Kerstavond en Oudjaarsdag zijn ze geopend tot 18.00 uur, 1e Kerstdag is de baan dicht en op 1 januari om 12.00 uur open. Tijdens koopavonden kun je zelfs schaatsen tot 21.00 uur.

Alleen kunst- of ijshockeyschaatsen op de ijsbaan Boven 't Y!

Je mag de baan beslist niet op noren betreden - alléén op kunstschaatsen of ijshockeyschaatsen! Heb je die niet (bij je)? Dan kun je voor € 3,= schaatsen huren. De entree voor de ijsbaan zelf is € 3,50 per persoon - daarvoor kun je de hele dag gebruik maken van de ijsbaan.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!