Circus Zanzara staat rondom deze Kerst weer met een nieuw programma bij cultuurpark Westergasfabriek.

Lees zeker de blog van Stéphanie die de voorstelling van vorig  jaar bezocht met drie Go-Kids reporters!

Wat is Circus Zanzara?

Zanzara mixt circus, straattheater , live muziek en theater en speelt de acts met een brede glimlach en geregeld een vette knipoog. Die zien de kinderen niet, maar hun ouders , opa’s en oma’s wel. En dat is precies de bedoeling. De circusfamilie wil dat de kinderen én hun ouders zich vermaken. Net zoals zij dat zelf doen. Dat ze samen een middag beleven om nog eens aan terug te denken.

De voorstelling van dit seizoen

Dit jaar in de nieuwe voorstelling,’ Flamo en la Pano’ of in kort Achterhoeks : ‘vlam in de pan!’ weer veel spektakel en heuse circustoeren. De piste is omgetoverd naar de keuken van een ietwat louche restaurant in het oude Rusland. Ooit kwamen er rijke, vooraanstaande gasten waren er grote bals,feesten en concerten. Dat was ooit! De scepter word nog steeds gezwaaid door de potige mamouschka, terwijl ook de maître vind dat hij onontbeerlijk is en natuurlijk de jonge moeder, net haar tweede kind en veel te veel werk. Komt ze nog wel toe aan haar liefdes?? Haar eigen leven? En dan nog de koning uit Afrika en wie is toch die struise blondine en dan die stille eeuwige gast?

Praktische informatie

Entree vanaf € 11,-
Voorstelling duurt +/- 2 uur incl. pauze

Direct inschrijven

Je kunt je tickets direct bestellen via de website of via 06-33594695 iedere dag tussen 11.00 en 13.00 uur.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!