Kerst: brunch/diner met de kinderen bij Ginger & Ale

Kerst: brunch/diner met de kinderen bij Ginger & Ale

Restaurant Ginger & Ale in Amsterdam-Oost is beide Kerstdagen geopend om heerlijk te gaan eten met de kids. Ze hebben twee keer een lekkere Kerstbrunch, en ook beide dagen een dinerbuffet. Met natuurlijk de hele dag leuke kinderactiviteiten!

Kerstbrunch met de kinderen in Amsterdam

Hoe fijn is het als je de Kerstbrunch niet zelf hoeft te regelen - maar alles gewoon voor je klaarstaat in de gezellige setting van Ginger&Ale, Een plek waar de kinderen zich ook heerlijk thuisvoelen, want ze kunnen er lekker spelen.

De kerstbrunch is van 10.00 tot 14.00 uur. Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar € 9,50, vanaf 12 jaar € 19,00.

Dinerbuffet met Kerst

En dan het Kerstdiner.... lukt het jouw kinderen om tijdens een lang Kerstdiner de hele tijd stil te blijven zitten? Een buffet, waarbij ze lekker heen en weer kunnen én mogen lopen, tussendoor lekker spelen, dat is natuurlijk veel leuker voor de kids. Dat is wat je vindt bij Ginger & Ale!

Het luxe Kerstbuffet is vanaf 17.00 uur. Kinderen t/m 3 jaar gratis, 4 t/m 11 jaar € 12,50 (inclusief een glas limonade), vanaf 12 jaar € 24,50 per persoon.

Meer details over de brunch en het buffet met Kerst vind je op de website van Ginger & Ale.

Kinderactiviteiten bij Ginger & Ale

Natuurlijk - zoals we dat gewend zijn van Ginger & Ale - hebben ze óók tijdens de Kerstdagen de hele dag door leuke kinderactiviteiten. Er is een springkussen, knutselen en andere leuke dingen om te doen voor de kids. Dat is dus heel fijn relaxed Kerst vieren voor het hele gezin!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!