Wil je graag nog meer op pad met je kinderen en leuke uitjes en kinderactiviteiten ontdekken? Ook in de omliggende regio's in Noord-Holland zijn er tal van leuke, spannende en gezellige dingen te vinden!

Ga er met je gezin op uit

Met je gezin kan je er altijd heerlijk op uit. Of dit nu een musea, theater, indoor speeltuin of andere activiteiten is, er is echt zoveel te ontdekken in Noord-Holland. Wij hebben het per categorie en per regio voor je uitgesplitst.

Ben je op zoek naar uitjes met kinderen en kinderactiviteiten die qua budget wat voordeliger zijn? Dan kan je die ook hier vinden.

Nog meer in de regio's

Wil je weten wat er in de omliggende regio's in Noord-Holland allemaal te doen is? Bekijk dan de agenda's van deze regio's voor nog meer leuke uitstapjes met je kinderen.

Uitjes en kinderactiviteiten in Noord-Holland

Er zijn nog zoveel leuke plekken om te ontdekken. En heb je net even iets meer tijd of zin om even iets verder te reizen dan kan je met het OV of de auto vaak ook nog binnen een uur er zijn! Soms geven we in de agenda al een paar tips uit andere regio's, maar via bovenstaande linkjes weet je ze allemaal te vinden!

Alle tips in Noord-Holland

In ieder geval veel plezier met jullie speurtocht!

Footer_GoKids_Charlotte_Wendy

Heb jij nog een leuke tip die hier niet bij staat? Geef dit dan door via noord-holland@go-kids.nl en dan gaan we kijken of we deze erbij kunnen zetten en zo ook andere ouders hiermee inspireren!