Verwen je vader tijdens Vaderdag met deze leuke tips

Op 21 juni vieren we weer Vaderdag. Heb jij al plannen gemaakt? Voor Moederdag wordt er van alles georganiseert en zijn er moederdag brunches ed, maar voor Vaders is het aanbod was minder groot. In deze corona periode kan het misschien nog wat lastiger zijn om iets te verzinnen. Voor veel uitjes moet je vooraf reserveren. Het is dus absoluut wel mogelijk om erop uit te gaan, maar plan het goed in van te voren! 

's Ochtends kun je natuurlijk al beginnen met een  lekker ontbijtje op bed.  Natuurlijk kun je het ontbijt zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Doe het eens anders en maak er een Engels ontbijt van met spek en eieren van. Of wat dacht je van mini pannenkoeken? Verras vaders met iets lekkers en niet alledaags!

Film kijken bij Pathé Zwolle

Wat is er leuker dan samen naar de bioscoop gaan? Zoek een leuke familie- of kinderfilm uit en ga lekker achterover in de stoel leunen. Lekker drankje en popcorn mee en je hebt met z'n allen een leuk uitje. Check hier het kinder aanbod, maar er zijn ook golden oldies zoals Back to Future te zien.

Dagje varen in Zwolle, Dalfsen, Ommen of de Weerribben - Wieden

Huur gezellig een bootje, kano of sup en bevaar de Zwolse grachten of ga de natuur in Nationaal Park de Weerribben-Wieden en verken Giethoorn nu het daar een stuk rustiger is.  Een dagje op het water is heel relaxt en heel coronaproof. Neem een mand vol met lekkers mee en geniet samen van een middagje op het water. 

De Flierefluiter

Met Vaderdag krijgen alle vaders en opa's gratis entree bij De Flierefluiter. Kaartjes voor vaders hoeven niet gereserveerd te worden. De rest van het gezin wel. Dat kan op: www.flierefluiterraalte.nl/tickets

Kindvriendelijke wandelroutes

Trek lekker de bossen in. Er zijn vele mooie kindvriendelijke wandelroutes te vinden in de regio Zwolle. Neem voor de kids en vader een bal mee en ga al trappend  achter de bal aan door het bos.   Hier hebben we er alvast een aantal voor je verzameld. 

Dierenpark Taman Indonesia

Heb jij ook zo'n exotische vader? En wil je hem verwennen met een dagje Indonesië en een Bintang biertje tussen de dieren? Heis hem dan in een sarong en neem hem mee naar Taman Indonesia. Elke vader met sarong om verwennen ze met een gratis Bintang biertje op vaderdag!

Een hapje eten of terrasje pakken

Zin in een lekkere lunch met het hele gezin? Neem dan eens een kijkje bij de vele kindvriendelijke restaurants. Of pak 's middags een gezellig terrasje waar de kids lekker de ruimte hebben.  Of eet een hapje in een pannenkoeken restaurant.  Check even van tevoren of je wel of niet moet reserveren.

Klimbos Avontuurlijk Paasloo en 't Binnenhof

Heb jij ook een superheld als vader? Kom dan op Vaderdag klimmen in Klimbos Avontuurlijk Paasloo! Overwin samen de obtakels in de boomtoppen en sluit gezellig je uitje af in het kindvriendelijke restaurant 't Binnenhof. En wist je dat ze ook leuke deals hebben voor een gezellige middag?

Blotevoetenpaden, beleefroutes en dagrecreatieplekken in de regio Zwolle

Lekker met de voetjes in de modder? Probeer dan eens een blotevoetenpad of loop een beleefroute of bezoek met een lekkere picknickmand een speelbos of een dagrecreatieplek in het bos. Neem een bal, badmintonset en bijv. Kubb en uiteraard een picknickkleed mee en je hebt een gezellige middag.

Orchideeën Hoeve

Op Vaderdag beleef jij samen met jouw vader en familie de spannendste avonturen in de Orchideeën Hoeve. Trotseer samen de uitdagende junglepaden, voer de reusachtige roodstaartmeervallen en laat zien dat jullie echte rangers zijn. Is jouw vader een echte avonturier? Reserveer dan het speciale Vaderdagarrangement voor de allerstoerste papa’s en laat jouw vader oog in oog staan met de griezeligste jungledieren.

GIF: spectaculaire tentoonstelling over gif in Natuurmuseum Fryslân

Ga eens een dagje naar Leeuwarden en bezoek het Natuurmuseum Fryslân  Het museum verandert tijdens de tentoonstelling GIF in een echte dierentuin. Voor het eerst in de geschiedenis van het museum zijn er heel veel levende dieren te zien. Maar de tijdelijke bewoners van het museum zijn niet voor tere zieltjes: van pofadder tot vogelspin en reuzenduizendpoot, de één is nog giftiger dan de ander. Durf jij het aan?

Vaderdag cadeautips

Lekker verwen pakket

Steeds meer mannen besteden meer zorg aan hun uiterlijk en vinden  de producten van Rituals heerlijk. Rituals heeft ook voor mannen  lekkere geurlijnen. Je kunt kiezen uit de losse  bad & douche producten, maar ook een geschenkset is een optie.

Chocolade

Veel mannen zijn echte snoepkonten en zijn dol op chocolade! Bij ons is de chocolade van Tony Chocolonely echt favoriet. Je hebt van dit merk diverse smaken, maar je hebt ook allerlei giftboxen ed. 

BBQ kookboek of schort

Een vader die koken leuk vindt en of graag achter de BBQ lekkere gerechten klaar maakt en nog inspiratie kan gebruiken? Kijk dan eens voor BBQ kookboek  of met een bepaald thema. Of je kunt papa blij maken met een stoer (leren) keuken schort.

BBQ

Is vaders heel lief geweest en zijn jullie toevallig op zoek naar een nieuwe BBQ , aanverwante artikelen of  uitbreiding op de buitenkeuken? Er is ontzettend veel keuze van een eenvoudige houtskool BBQ tot grote BBQ's op gas

Gezelschapspel 

Houdt vaders van een spelletje, geef hem dan een leuk gezelschapspel zoals, 30 seconds of Party & Co Family . Wil je een spelletje wat niet zo lang duurt en wat je met mininmaal 2 personen kunt spelen, dan raden we je het Qwixx dobbelspel aan.  Of is vader meer te porren voor een stoer spel voor buiten? Kijk dan eens naar Kubb. 

Zitzak of Lamzac

Met een heerlijke plof zitzak voor in de tuin of een Lamzac  van bijv. Fatboy doe je een hardwerkende vader een heel groot plezier. Heerlijk neerploffen in de tuin of je neemt een Lamzac mee naar het strand of de camping. En wedden dat als vader even niet oplet de zitzak snel ingepikt wordt.....

Wat je ook gaat doen met Vaderdag, we wensen alle papa's  en opa's alvast veel plezier!