Kinderfeestjes vieren is een van de leukste dingen die er zijn! Je kind leeft hier vaak naar uit en beleeft een dag van zijn zijn/haar leven met vriendjes en vriendinnetjes. Toch probeer je er elk jaar weer een leuk en vernieuwd feest van te maken. En dat is soms best lastig.

Kinderfeestjes ideeën

Om jullie te helpen bij de zoektocht naar de leukste kinderfeestjes in de omgeving hebben we een compleet overzicht gemaakt van mogelijkheden. Hierbij kan je in jouw regio gelijk zien wat er mogelijk is. Alles is samengevat met de mogelijkheden van Noord-Holland bij elkaar, maar uitgesplitst per regio. Zo kan je kijken of je iets in de buurt of wellicht iets wat verder weg wilt organiseren!

De leukste kinderfeestjes!

 

Een kinderfeestje organiseren voor jouw jarige zoon of dochter - de één doet dat heel gemakkelijk, de ander vindt het best lastig. Gelukkig vind je bij Go-Kids altijd een heleboel inspiratie voor de leukste kinderfeestjes. Dat kunnen feestjes zijn die je thuis viert of ergens op een leuke feestlocatie in de buurt. Er is van alles mogelijk, dat maakt het soms nou net zo lastig om een keuze te maken... of om te vinden wat jouw kind dat het allerliefst wil.

Leuke ideetjes voor een kinderfeestje

In deze blog heb ik in de afgelopen periode elke week 3 verse FeestjesTips geplaatst om jou aan leuke en handige ideetjes te helpen voor kinderfeestjes in:

  • de Zaanstreek
  • Waterland
  • Purmerend
  • Westfriesland

Ik wens je héél veel plezier met het bedenken, organiseren en vieren van jullie kinderfeestje!

Liefs
Anneke

Feestjestips 30 juni 2022

Mijn laatste Feestjestips als regiomanager van Go-Kids Zaanland & Westfriesland! Morgen - op 1 juli 2022 - draag ik de regio's over aan Charlotte en gaat zij jullie in het vervolg voorzien van alle tips voor jouw kids en gezin. Of dat ook in deze blog met kinderfeestjes is, dat weet ik natuurlijk niet. Dus sluit ik graag af met de overzichten die ik eerder heb gemaakt van kinderfeestjes in de verschillende gebieden in deze regio. 

Kinderfeestjes in de Zaanstreek

Feestjes in Purmerend eo

Kinderfeestje vieren in Waterland

Partijtjes in en om Hoorn

Feestjes in en om Enkhuizen

Kinderfeestjes in en om Medemblik

Kinderfeestje vieren

Feestjestips 23 juni 2022

πŸŽ‰ FEESTJE BIJ MONKEY TOWN? BOEK OP TIJD! πŸŽ‰

Wil jouw kind zijn of haar kinderfeestje vieren bij Monkey Town Purmerend? Snap ik, is ook superleuk! Maar: zorg wel dat je ruim op tijd reserveert, want jullie zijn niet de enige... het is er heel druk met feestjes. In de zomervakantie kun je er sowieso geen feestje boeken (als je dat al zou willen) een als ik jou was zou ik dus voor na de vakantie nu al gaan boeken...
 
 
Kinderfeestje bij Monkey Town Purmerend

 

βš“ FEESTJE IN HET ZUIDERZEEMUSEUM βš“

Het Zuiderzeemuseum is sowieso een feestje om naartoe te gaan, maar wist je dat je daar tegenwoordig ook kinderfeestjes kunt boeken? Superleuk en stiekem nog leerzaam ook!
 

 

Kinderfeestje in het Zuiderzeemuseum

🎩 GOOCHELAAR OP JE FEESTJE THUIS 🎩

Ook heerlijk: een kinderfeestje lekker thuis vieren. Dat kun je op allerlei manieren invullen... bijvoorbeeld door een échte goochelaar uit te nodigen. Goochelaar Dennis doet niet alleen een goochelshow! Hij kan ook ballonnen vouwen en heeft een  toffe buikspreekact. Supertof voor de kids!

Goochelaar op je feestje!

Goochelaar Dennis op je feestje

Feestjestips 17 juni 2022

🌞 Kinderfeestje op t Twiske 🌞

Bij lekker weer is recreatiegebied t Twiske een perfecte plek voor een kinderfeestje. Alle ruimte én genoeg horeca voor allerlei lekkers. Wat voor feestjes kun je vieren op 't Twiske?

Feestje vieren op t Twiske


πŸ‘Έ Heerlijk prinsessenfeestje πŸ‘Έ

Is jouw kind een echt prinsesje of dol op prinsessen? Dan is een prinsessenfeestje natuurlijk perfect om de verjaardag te vieren... maak een mooi programma met de Partynanny en jouw jarige heeft een koninklijk partijtje!

Van alles mogelijk!

Prinsessenfeestje bij Partynanny in Zaandam

πŸ”Ontsnappen uit het Fort ! πŸ”

Dát is spannend... een escaperoom doen met je verjaardag. Nog spannender als dat op een écht fort is, en misschien in combinatie met nog een andere coole activiteit. Kies maar uit brandblussen, gps route, Fort Knight of lasergamen? Het kan allemaal bij Fort Treffelijk!

Feestjes op het Fort

Lasergamen en escaperoom kinderfeestje Fort Markenbinnen


FeestjesTips 1 juni 2022

🏴‍☠️ Piratenfeestje thuis vieren 🏴‍☠️

Vooral voor jonge kids is het heerlijk om een feestje thuis te vieren, in hun eigen vertrouwde omgeving. Hoe cool is het om er dan een spannend piratenfeest van te maken, natuurlijk met een toffe speurtocht?

Piraten kinderfeestje

Piraten kinderfeestje

🍭 Zelf lollies maken ! 🍭

Heeft jouw jarige weleens zelf lollies gemaakt? Supergaaf natuurlijk om dat samen met vriendjes en vriendinnetjes te leren in een écht snoepatelier. Het kan bij papabubble!

Candy Party bij papabubble

Zelf lollies maken bij papabubble

🌳 Klimfeestje in het Streekbos 🌳

Superstoer: klimmen tussen de bomen. Dat is een heerlijk kinderfeestje voor jouw durfal toch? Het kan bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel - en voor of na het klimmen is het ook heerlijk in het Streekbos.

Klimfeestje

Klimfeestje bij Klimpark Streekbos

FeestjesTips 25 mei 2022

πŸ₯³ Creatief feestje bij de Partynanny πŸ₯³

Een heerlijk knus en creatief kinderfeestje in Zaandam... daarvoor ga je naar de Partynanny. Sylvia heeft haar eigen ruimte zodat jij helemaal nergens
omkijken naar hebt - en bedenkt met heel veel plezier het leukste feestje voor jouw jarige!

Naar de Partynanny!

Kinderfeestje bij de Partynanny Zaandam

πŸ•΅οΈ‍♂️ Escapen uit speciale Kids Escaperoom πŸ•΅οΈ‍♀️

Een escaperoom is cool om te doen als kinderfeestje! Wel fijn als het een speciale Kids Escaperoom is, zodat het niveau van de puzzels past bij de kinderen. Dat gaat perfect tijdens deze originele feestjes in Purmerend.

Spannende escape voor kids!

Kids Escaperoom kinderfeestje

πŸ¦‰ Uilen op je feestje πŸ¦‰

Hoe geweldig is dit? Een kinderfeestje in het teken van uilen en dan één of meer échte uilen op visite krijgen? Machtig interessant, spannend en stiekem ook hartstikke leerzaam voor de kids!
 
 
Uilenfeestje thuis vieren
 

FeestjesTips 18 mei 2022

πŸ’₯ Vuur blussen, GPS speuren, escaperoom of lasergamen?πŸ’₯

Bij Fort-Treffelijk op het Fort Markenbinnen hebben ze hele coole kinderfeestjes voor stoere kids. Je kunt kiezen uit één of meer stoere activiteiten: vuur blussen, GPS speuren, escaperoom en/of lasergamen. Cool toch?

Fort-Treffelijk kinderfeestje!

Fort-Treffelijk kinderfeestje

πŸŽ‰ Verwenfeestje op de Simonehoeve πŸŽ‰

Op de Simonehoeve is het echt een feest voor kinderen. Ze kunnen kiezen uit vier toffe workshops: ijs maken, kaarsen maken, klompen pimpen of mozaïeken - daarnaast is het daar heerlijk spelen én worden ze heerlijk verwend met allerlei lekkers.

Kinderfeestje op de Simonehoeve

Kinderfeestje op de Simonehoeve

😎 Skatefeestje met This is Soul 😎

De Skatefeestjes van This is Soul kunnen op elk skatepark bij jou in de buurt - ze komen naar je toe met skates en bescherming voor alle kinderen. Zo leuk voor de kids, maakt niet uit of ze nu wel of niet al (goed) kunnen skaten! Supergaaf toch?

Skatefeestje met This is Soul

Skatefeestje met This is Soul

 

FeestjesTips 11 mei 2022

πŸŽͺ Circusfeestje met Circus Kristal πŸŽͺ

Wat zou jouw jarige zoon of dochter vinden van een gaaf circusfeestje? Tof toch? Met Circus Kristal weet je zeker dat het een geweldig feestje wordt: kan bij hen in Amsterdam-Noord, maar ook bij jou thuis of waar jij maar wilt!

Alles over Circus Kristal

Circusfeestje met Circus Kristal

πŸŽ‚ Bakfeestje bij Het Bakbijtje πŸŽ‚

Als iemand weet hoe je taarten bakt is het wel Rialda van Het Bakbijtje in Purmerend. Dat leert ze de kinderen ook graag: je hebt de keuze uit een feestje met cupcakes, een boltaartje maken of van die leuke dieren cupcakes!

Alles over feestjes bij Het Bakbijtje

Dieren cupcakes versieren bij Het Bakbijtje in Purmerend

🦢 Kinderfeestje op het Blotevoetenpad Gouwe Voeten🦢

Een Blotevoetenpad lopen, dat vinden kinderen geweldig! Maak er een kinderfeestje van en de kids hebben de tijd van hun leven. Natuurlijk kun je er wat lekkers halen voor de kids. Ook leuk te combineren met een bezoek aan het Streekbos, dat ligt aan de overkant van de weg! 

Meer weten over het blotevoetenpad?

Blotevoetenpad Gouwe Voeten in Bovenkarspel