Recreatiegebied Het Twiske is een heerlijke plek met allerlei mogelijkheden om je met het hele gezin geweldig te vermaken.

Speciaal voor de kinderen zijn er een Avonturenspeelplaats en een Speelsloot op twee verschillende plekken in het recreatiegebied. Verder kun je er heerlijk wandelen, zwemmen, kanovaren, roeien, skeeleren, fietsen, windsurfen, dagkamperen etc. Genoeg te doen dus, en... het Twiske ligt vlakbij Amsterdam!

Avonturenspeelplaats Het Twiske

De Avonturenspeelplaats ligt tegenover het voormalige recreatiecentrum Twiske Poort (aan de Oostzaan-kant).

Kinderen kunnen hier het hele jaar door heerlijk spelen. Er is een pontje met allerlei bruggetjes voor een avontuurlijke tocht. 

En wat dacht je van de populaire kabelbaan, de grote schommel, het speelkasteel, het buizenfort en het piratenschip?

Op een van de voetbalvelden kunnen ze lekker een balletje trappen en er een beachvolleybalveld. Ook voor schoolreisjes is de Avonturenspeelplaats in combinatie met Twiske Haven een aanrader.

Speelsloot Het Twiske

De Speelsloot ligt aan de andere kant van Het Twiske, aan de kant van Den Ilp. Deze kinderspeelplaats is bereikbaar via ingang Lange Jap. Er is een kabelbaan over het water en een pontje dat kinderen zelf kunnen bedienen. Er zijn speeltoestellen in en buiten het water. Er is geen toezicht.

Lekker eten met kinderen op 't Twiske

Je vindt op het Twiske meerdere plekken om lekker te eten. Wat dacht je van:

Dol op leuke gezinsuitjes en kinderfeestjes?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Zaanstreek-Waterland aan!

GRATIS KidsTips!