op elk skatepark 1, 1505HN overal in Zaanstreek-Waterland

Skaten is supertof. Sommige kinderen kunnen het al, andere nog helemaal niet. Dat maakt bij de Skatefeestjes van This Is Soul niet uit: iedereen leert nieuwe dingen. Het is superleuk om met je vriend(inn)en te leren skaten of extra trucs te leren.

Skaten op je kinderfeestje

Een skatefeestje van This Is Soul duurt twee uur. De kinderen hoeven geen skates te hebben: This Is Soul neemt goede skates en bescherming in alle benodigde maten mee naar het feestje. Je mag zelf de locatie bepalen - als het maar een plek is waar je goed kunt skaten. Bij voorkeur een echt skatepark en ook de skatebaan bij jou in de buurt is prima, maar een verhard speelveld kan ook volstaan voor een leuk feestje.

Skatefeestje van This Is Soul

Het begin van de feestles is altijd dat de kids valoefeningen gaan doen. Hartstikke belangrijk om te weten hoe je veilig kunt vallen, dan hebben de kinderen ook zelfvertrouwen om trucjes te oefenen. Daarna is het tijd om echte skateskills te leren.

Tussendoor wordt natuurlijk een pauze ingelast om wat te drinken met iets lekkers - dit nemen de ouders van de jarige zelf mee. In totaal duurt het skatefeestje van This Is Soul 2 uur.

Slecht weer op de feestdag?

De feestjes van This Is Soul worden in principe buiten gevierd, op een skatebaan. Maar... als het weer slecht is op de dag van het feestje, dan zijn ze flexibel en kan er ook gefeest worden in een overdekt skatepark of gymzaal.

Kosten van een Inline Skate Kinderfeestje

Het inline skate kinderfeestje van This Is Soul heeft vaste kosten van € 90,- en daarnaast € 5,- per kind boven de 5 kinderen. Heb je een feestje met 10 kinderen, dan betaal je dus €90,- + (5 x € 5 ,-) € 25,- = in totaal € 115,-. De consumpties regel je zelf dus die kun je zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt.

Voor een feestje buiten Amsterdam (dus ook in Zaanstreek-Waterland) betaal je € 40,= extra vanwege het vervoer. 

Waar wil jij je feestje vieren?

Gaat het feestje plaatsvinden in een gymzaal of overdekt skatepark, dan komen de kosten daarvan er natuurlijk bij.

Meer weten of reserveren? Ga naar de website van This Is Soul!

De leukste uitjes en feestjes
in Zaanstreek-Waterland
gratis in je mailbox?

Aanmelden Go-KidsTips

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor