Heb jij binnenkort een jarige en wil je een kinderfeestje vieren in Medemblik en omgeving? Dan kun je vast wel wat tips gebruiken voor leuke verjaardagsfeestjes! Go-Kids Westfriesland helpt je graag aan inspiratie voor het leukste partijtje voor jouw zoon of dochter.

We hebben een paar fijne feestjes voor je op een rij gezet:

  • Feestje in Oorlogsmuseum Medemblik

  • Ridderfeestje of prinsessenfeestje op Kasteel Radboud Medemblik

  • Uilenfeestje met ATJ Owls

  • Magisch feestje met Goochelaar Dennis

Natuurlijk zijn er nog meer feestjes te vieren in en om Medemblik, kijk maar naar ons overzicht van partijtjes in Medemblik met een straal van 10 kilometer er omheen.

Heb je nog tips voor leuke kinderfeestjes in Medemblik? Laat het ons weten op westfriesland@go-kids.nl - we voegen ze graag toe!

Feestje in Oorlogsmuseum Medemblik

Wist je dat je ook supergave feestjes kunt vieren in Oorlogsmuseum Medemblik? Stel zelf het programma samen naar wens met bijvoorbeeld een rondrit in de W.O.II Truck, Experience Tour volgens Escaperoom-concept, mini-workshop Houtbranden en patat/pannenkoeken eten in de achterbak van een echte legertruck!

Kinderfeestje bij Oorlogsmuseum Medemblik

Meer over dit feestje

Ridderfeestje of prinsessenfeestje op Kasteel Radboud

Wat dacht je van een kinderfeestje op Kasteel Radboud in Medemblik? Een partijtje op een écht kasteel, als ridders, prinsessen en jonkvrouwen, hoe leuk! Extra leuk als ze verkleed komen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Speurtocht, cupcakes versieren, spelen, knutselen... alles om er een perfect partijtje van te maken!

Kasteel Radboud Medemblik

Feestje op een écht kasteel!

Uilenfeestje met ATJ Owls

Hoe cool is het om een échte uil vast te houden op je kinderfeestje? Dat kan als je ATJ Owls uitnodigt op het partijtje: Brigitte komt met haar uil(en) naar je toe en maakt er een superstoer uilenfeestje van. De kids leren van alles over uilen, gaan uilenballen uitpluizen mogen zo'n coole uil zelf op hun arm vasthouden. Waanzinnig tof!

Uilenfeestje met ATJ Owls

Uilenfeestje bij jou thuis

Magisch feestje met Goochelaar Dennis

Heb je weleens overwogen om een goochelaar uit te nodigen voor een feestje? Dat is natuurlijk superleuk: de kinderen vergapen zich aan de goocheltrucs, lachen zich slap om het buikspreken en zijn waanzinnig blij met een mooie ballonfiguur. Goochelaar Dennis komt graag naar je toe voor een heerlijke show waar de kinderen nog lang over na zullen praten.

Goochelaar Dennis op je kinderfeestje

Goochelaar op je feestje