Goochelaar Dennis  

, Zaanstreek en overal

  Een goede goochelaar is voor iedereen fascinerend om aan het werk te zien. In goochelaar Dennis heb je zo'n goede goochelaar, eentje die groot en klein weet te verbazen en verrassen.

  Kinderfeestje met goochelaar

  Goochelaar Dennis maakt van jouw kinderfeestje een superfeest! Hij is niet alleen goochelaar, maar ook ballonnenkunstenaar en buikspreker. Als je dat wilt vermaakt hij de kids tijdens het feestje met alle drie deze acts, zodat de kinderen zich geen moment vervelen. Ze vallen van de ene verbazing in de andere en lachen zich ondertussen suf.

  De kinderfeestjes-show van Goochelaar Dennis is geschikt voor kinderen tot een jaar of 10 en duurt een uur.

  "Gisteren was het dan zover het kinderfeestje van mijn zoontje met als afsluiter een ontzettend leuke show van goochelaar Dennis. Er was veel interactie met de kids. Ze zaten met volle aandacht te kijken en gierde het uit van het lachen. Mijn zoontje (de jarige) kreeg extra aandacht, dat vond hij erg leuk. Iedereen was super blij met de ballon die zij mee konden nemen naar huis. Kinderen hadden thuis enthousiast verteld over zijn acts en er was zelfs een ouder die heeft gevraagd om zijn contactgegevens.
   
  Het was een succes en dus een aanrader voor kinderfeestjes!"

  Bedrijfsfeest of schoolfeest

  Goochelaar Dennis kan niet alleen kinderen entertainen, ook volwassenen vergapen zich aan zijn trucs. Het is dan ook enorm leuk om Dennis te boeken voor een bedrijfsfeest of schoolfeest - hij heeft veel ervaring met allerlei soorten feesten en publiek.

  Goochelaar Dennis boeken?

  Je kunt Goochelaar Dennis boeken via Go-Kids Zaanland! Laat met een email aan zaanland@go-kids.nl weten dat je interesse hebt, dan bekijken we samen hoe je met Dennis elk feest superleuk invult!

  Mail voor meer info

  Adres

  • Adres: 
  • Stad:  Zaanstreek en overal
  • Land:  NL
  • Postcode: