Een goede goochelaar is voor iedereen fascinerend om aan het werk te zien. In goochelaar Dennis heb je zo'n goede goochelaar, eentje die groot en klein weet te verbazen en verrassen.

Meer weten?

Kinderfeestje met goochelaar

Goochelaar Dennis maakt van jouw kinderfeestje een superfeest! Hij is niet alleen goochelaar, maar ook ballonnenkunstenaar en buikspreker. Als je dat wilt vermaakt hij de kids tijdens het feestje met alle drie deze acts, zodat de kinderen zich geen moment vervelen. Ze vallen van de ene verbazing in de andere en lachen zich ondertussen suf.

Goochelaar Dennis: buikspreek act

De kinderfeestjes-show van Goochelaar Dennis is geschikt voor kinderen tot een jaar of 10 en duurt een uur.

"Gisteren was het dan zover het kinderfeestje van mijn zoontje met als afsluiter een ontzettend leuke show van goochelaar Dennis. Er was veel interactie met de kids. Ze zaten met volle aandacht te kijken en gierde het uit van het lachen. Mijn zoontje (de jarige) kreeg extra aandacht, dat vond hij erg leuk. Iedereen was super blij met de ballon die zij mee konden nemen naar huis. Kinderen hadden thuis enthousiast verteld over zijn acts en er was zelfs een ouder die heeft gevraagd om zijn contactgegevens.
 
Het was een succes en dus een aanrader voor kinderfeestjes!"

Magisch kinderfeestje in Zaanstreek-Waterland

Door goochelaar Dennis uit te nodigen voor een kinderfeestje weet je zeker dat het een geweldig partijtje wordt. Hij komt naar je toe, of dat nou in Zaandam, Purmerend, Monnickendam, Edam, Volendam, Broek in Waterland of ergens in de Beemster is.

Goochelaar Dennis op je kinderfeestje

Bedrijfsfeest of schoolfeest

Goochelaar Dennis kan niet alleen kinderen entertainen, ook volwassenen vergapen zich aan zijn trucs. Het is dan ook enorm leuk om Dennis te boeken voor een bedrijfsfeest of schoolfeest - hij heeft veel ervaring met allerlei soorten feesten en publiek.

Goochelaar Dennis boeken?

Lijkt het je wel wat om Goochelaar Dennis te boeken voor de verjaardag van jouw kind - of voor een ander feest of evenement? Neem contact met hem op om de mogelijkheden, tarieven en beschikbaarheid af te stemmen!

Contact opnemen