Heb jij een creatief kind dat graag een leuke creatieve workshop doet als kinderfeestje? Dan is dit een tof partijtje op een bijzondere plek: Kaas- en klompenmakerij De Simonehoeve in Katwoude/Volendam!

Alle info

Creatief partijtje vieren in Volendam

Bij De Simonehoeve hebben ze verschillende creatieve workshops waarmee je een kinderfeestje geweldig kunt vieren. Je kunt kiezen uit:

  • Workshop Klompen schilderen
  • Workshop Mozaïeken
  • Workshop Pimpen/versieren

Natuurlijk worden de kids hierbij begeleid en krijgen ze hun prachtige kunstwerken mee naar huis. 

Workshop en lekker smullen

Naast de leuke workshop wordt er ook goed voor de kinderen gezorgd met allerlei lekkers. Bij de ontvangst gaan ze zelf cake versieren met slagroom en zoete dingetjes.

Tijdens het feestje krijgen de kinderen onbeperkt limonade en één glas frisdrank naar keuze. Ook komt er chips en nog meer lekkers op tafel. De aanwezige ouders mogen lekker meesnoepen en krijgen gratis koffie of thee.

Als de workshop klaar is (of vooraf, wat jij wilt) krijgen ze een bord patat met een frituursnack naar keuze - plus natuurlijk saus en appelmoes. 

Rondleiding door De Simonehoeve

Zijn de kids klaar met knutselen? Dan kunnen ze een rondleiding krijgen door de kaasboerderij en klompenmakerij, hartstikke leuk. Ze mogen daarbij alle kaassoorten en koekjes proeven... hmmmm. Ook mogen ze vrijblijvend klompen passen als ze dat leuk vinden.

Alles bij elkaar duurt het feestje zo'n 3 uur - dan heb je toch een heerlijk compleet feestje gevierd op een geweldige plek!

Meer info & boeken