Een kinderfeestje organiseren voor jouw jarige zoon of dochter - de één doet dat heel gemakkelijk, de ander vindt het best lastig. Gelukkig vind je bij Go-Kids altijd een heleboel inspiratie voor de leukste kinderfeestjes. Dat kunnen feestjes zijn die je thuis viert of ergens op een leuke feestlocatie in de buurt. Er is van alles mogelijk, dat maakt het soms nou net zo lastig om een keuze te maken... of om te vinden wat jouw kind dat het allerliefst wil.

Leuke ideetjes voor een kinderfeestje

In deze blog zal ik je voorlopig elke week voorzien van 3 verse FeestjesTips om jou aan leuke en handige ideetjes te helpen voor kinderfeestjes in:

  • de Zaanstreek
  • Waterland
  • Purmerend
  • Westfriesland

Bovenaan vind je elke keer 3 nieuwe feestideetjes. Dus: kom elke week even kijken om te zien wat ik voor je bedacht heb, zodat je genoeg inspiratie hebt tegen de tijd dat jij een partijtje mag regelen! 

Ben je benieuwd naar meer ideetjes voor de leukste kinderfeestjes? Hier vind je er nog véél meer:

Veel plezier met het bedenken, organiseren en vieren van jullie kinderfeestje!

Liefs
Anneke

FeestjesTips 18 mei 2022

πŸ’₯ Vuur blussen, GPS speuren, escaperoom of lasergamen?πŸ’₯

Bij Fort-Treffelijk op het Fort Markenbinnen hebben ze hele coole kinderfeestjes voor stoere kids. Je kunt kiezen uit één of meer stoere activiteiten: vuur blussen, GPS speuren, escaperoom en/of lasergamen. Cool toch?

Fort-Treffelijk kinderfeestje!

Fort-Treffelijk kinderfeestje

πŸŽ‰ Verwenfeestje op de Simonehoeve πŸŽ‰

Op de Simonehoeve is het echt een feest voor kinderen. Ze kunnen kiezen uit vier toffe workshops: ijs maken, kaarsen maken, klompen pimpen of mozaïeken - daarnaast is het daar heerlijk spelen én worden ze heerlijk verwend met allerlei lekkers.

Kinderfeestje op de Simonehoeve

Kinderfeestje op de Simonehoeve

 

😎 Skatefeestje met This is Soul 😎

De Skatefeestjes van This is Soul kunnen op elk skatepark bij jou in de buurt - ze komen naar je toe met skates en bescherming voor alle kinderen. Zo leuk voor de kids, maakt niet uit of ze nu wel of niet al (goed) kunnen skaten! Supergaaf toch?

Skatefeestje met This is Soul

Skatefeestje met This is Soul

 

FeestjesTips 11 mei 2022

πŸŽͺ Circusfeestje met Circus Kristal πŸŽͺ

Wat zou jouw jarige zoon of dochter vinden van een gaaf circusfeestje? Tof toch? Met Circus Kristal weet je zeker dat het een geweldig feestje wordt: kan bij hen in Amsterdam-Noord, maar ook bij jou thuis of waar jij maar wilt!

Alles over Circus Kristal

Circusfeestje met Circus Kristal

πŸŽ‚ Bakfeestje bij Het Bakbijtje πŸŽ‚

Als iemand weet hoe je taarten bakt is het wel Rialda van Het Bakbijtje in Purmerend. Dat leert ze de kinderen ook graag: je hebt de keuze uit een feestje met cupcakes, een boltaartje maken of van die leuke dieren cupcakes!

Alles over feestjes bij Het Bakbijtje

Dieren cupcakes versieren bij Het Bakbijtje in Purmerend

🦢 Kinderfeestje op het Blotevoetenpad Gouwe Voeten🦢

Een Blotevoetenpad lopen, dat vinden kinderen geweldig! Maak er een kinderfeestje van en de kids hebben de tijd van hun leven. Natuurlijk kun je er wat lekkers halen voor de kids. Ook leuk te combineren met een bezoek aan het Streekbos, dat ligt aan de overkant van de weg! 

Meer weten over het blotevoetenpad?

Blotevoetenpad Gouwe Voeten in Bovenkarspel