Ontdek hier de leukste activiteiten en uitjes in midden Gelderland en de rand van Overijssel deze Pasen. In de Stedendriehoek en de Achterhoek is tijdens de Paasdagen zoveel leuks te beleven. Ga lekker met je kinderen eropuit.

Wil je echt even lekker eropuit, boek dan een lang weekendje weg. Ga bijvoorbeeld eieren zoeken bij de boer. Check de leukste overnachtingen hier ➤ 

En voor je verder leest meld je ook aan voor de toffe winactie voor vrijkaartjes voor de YuManRace Obstacle Run in Deventer op 27 april.
Dat gaat je kind leuk vinden! ➤

En nu genieten van de voorbereidingen voor het Paasweekend. Wij helpen je graag mee met heel veel leuke tips.

Fijne Paasdagen!

Pasen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Wat ga jij doen met Pasen?

➤ Eieren zoeken

➤ Eropuit met Pasen

➤ Uit eten met Pasen

➤ Knutselen met Pasen

 


» Eieren zoeken «

 

Paasactiviteiten rond Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Er is zoveel leuks te doen. Je kunt er gewoon lekker op uit gaan. Maar bij de meeste uitjes worden ook speciale paasactiviteiten aangeboden. Zoals Paaseieren zoeken. Wij zochten de leukste uitjes met Pasen voor je op.


Paaseieren zoeken in de Julianatoren

Paaseieren zoeken in Apeldoorn
Kom in het Paasweekend paaseieren zoeken met Jul & Julia bij kinderpretpark Julianatoren. De paashaas heeft hééééél veel paaseieren verstopt in het Julianatoren-bos. 
Kun jij ze vinden? ➤


Paaseieren zoeken bij Klimbos Nederland

Klimbos Veluwe
Tijdens 1e en 2e paasdag kan je bij Klimbos Apeldoorn en Klimbos Ruurlopaaseieren zoeken! Hoeveel vind jij er en eet je ze in 1 keer op?
Super tof klimbos! ➤


Paasevent op de Fierefluiter

Pasen in Raalte
Tijdens dit sprankelende Paasevent op de Flierefluiter is er voor jong en oud van alles te beleven. Ontmoet de vrolijke paashaas, ga op zoek naar het gouden ei voor een kans op fantastische prijzen en geniet van leuke activiteiten voor het hele gezin. Laat je gezicht versieren door de schminkkunstenaars en maak een foto met de paashaas (1e en 2e Paasdag) of mascotte Guusje. Heb je trouwens een scherp oog voor detail? Raad dan het aantal kuikentjes en maak kans op te gekke prijzen! Kortom; mis dit feestelijke evenement niet en vier Pasen bij De Flierefluiter!
Super tof feestje! ➤


Pasen in Holten

Pasen in Holten
Kom 2e Paasdag naar Kinderboerderij Dondertman. Want ze hebben weer een 🥚(k)eileuk Paasprogramma! Er zijn heel veel jonge dieren geboren op de kinderboerderij! Wat dacht je van een Schotse Hooglander kalf, een Shetlander veulen, jonge geitjes, lammetjes, konijntjes en een Joey! Uiteraard zijn er ook kuikentjes te bewonderen in het Knuffelhuis! De dierverzorgsters geven op 2e Paasdag een presentatie de Kip en het Ei en ze vertellen wat meer over de Wallaby’s, het nieuwe verblijf en het jong! De Paashaas danst, huppelt en springt erop los en deelt uiteraard heerlijke Paaseieren uit! Kraak jij de ei- code? Dan vindt je vast wat lekkers in de kluis- koffer!
Zoek en vind wat lekkers! ➤


Kom Pasen vieren bij Speelboerij Binky

Pasen bij Binky in Apeldoorn
In het Paasweekend krijg je bij de kassa van Speelboerderij Binky een leuke paasspeurtocht mee. Vind jij alle eieren met de letters? Misschien kom je Binky of de paashaas ook nog wel tegen tijdens het spelen of bij één van de vele andere leuke activiteiten.
Een hele belevenis! ➤


Lentefeest op de Ulebelt

Pasen in Deventer
Kom op Tweede Paasdag ook naar het Lentefeest op de Ulebelt. Lammetjes knuffelen, brood bakken, op bezoek bij de paashaas en nog veel meer leuke kinderactiviteiten. 
Maar pas op want het is dan ook 1 april; dat wordt een middag met veel grappen en grollen!
Dat wordt lachen! ➤



 

<< Terug naar overzicht!

♣ Eropuit met Pasen ♣

 

Behalve eieren zoeken, zijn er met Pasen natuurlijk nog veel meer leuke dingen te doen.

2e Paasdag geopend in Deventer

Museum in Deventer met Pasen
Ontdek de grootste openbare speelgoedcollectie van Nederland bij Speelgoedmuseum Deventer. Er is weer een nieuwe tentoonstelling. Speelgoed uit de jaren '90. Het tijdperk van grunge muziek, Game Boys en baggy jeans.  Met de Tamagotchi, Pokémon, Barbies, , K'nex, Playmobil en ander nostalgisch speelgoed van onze eigen kindertijd?
Zo leuk om te zien! ➤


1e en 2e Paasdag geopend

Pasen in Apeldoorn
Altijd leuk om activiteiten te combineren bij ZERO55 in Apeldoorn. We gingen bowlen en lasergamen. Een super toffe combi. Eerst met elkaar de strijd aan in de gave lasertag area. En daarna nog gezellig een balletje rollen. Of ga jij liever karten? Wist je al dat zij het hele Paasweekend ook open zijn?
Toe aan een uitdaging? ➤


Pasen in de Apenheul

Pasen in Apeldoorn
In het prachtige, groene park van Apenheul vind je wel 35 verschillende soorten apen. Meer dan de helft van de 300 apen loopt zelfs los tussen de bezoekers! Met een seizoenkaart kun je onbeperkt apen spotten. En bij je tweede bezoek heb je je seizoenkaart al terugverdiend!
Koop nu jouw seizoenkaart met 24% korting voor maar 26,95 euro (3 t/m 12 jaar) of 29,95 euro (13+ jaar)!
Kom de aap uithangen! ➤


Gratis naar Paleis Het Loo 

Paleis Het Loo is weer open
In de Museumweek (30 maart t/m 5 april) mag je met de Museumkaart van iemand anders naar Paleis Het Loo. Gratis dus!
Heb jij een Museumkaart? Leen de kaart aan iemand anders uit voor een dagje Paleis Het Loo.
Tip: 
Vanaf 20 april is er weer een nieuwe tentoonstelling in het Paleis te zien: 'Bloom’. Het laat zien waarom bloemen zo aantrekkelijk zijn. Ze zijn er maar heel even. Maar is het de geur, kleur of korte bloeitijd wat ze zo bijzonder maakt?
Voor later in de agenda! ➤


Vier Pasen all-inn bij Preston Palace

Pasen in de Achterhoek
Als je heerlijk uit eten wil met Pasen én een strike wil gooien op de bowlingbaan, én subtropisch wil zwemmen én nog veel meer. Dan zit je tijdens Pasen goed bij Preston Palace. Nog steeds vertrouwd all-inclusive, met een vernieuwd aanbod.
Bezoek de Paashaas! ➤


Open met Pasen


Yes, de Waarbeek gaat weer open. Een prachtig Attractie park in de Achterhoek met een all inclusive formule. Spelen, eten en drinken Voor een vaste lage prijs kunnen jullie de gehele dag genieten van onbeperkt belegde broodjes, patat, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs!
Yes, kom gauw langs! ➤


Paasevent in de natuur

Eieren zoeken bij 't Leesten
Kom met Pasen naar  ’t Leesten voor een leuke speurtocht. Maar neem ook een kijkje bij de schapen en ga op zoek naar de andere dieren.
Kom kijken! ➤


Leuke uitjes met Pasen

Deze uitjes zijn altijd leuk om te bezoeken. Of het nou Pasen is of een gewone doordeweekse dag.

  • Kijk een film bij Filmhuis Mimik in Deventer, check de agenda voor de leukste films
  • Vind wat je zoekt en laat je verrassen door dat wat je niet zocht bij CODA museum Apeldoorn
  • Kom trampoline springen bij Fun Zone in Apeldoorn 
  • Rol naar de binnen bij de wereld van Skatepark Burnside in Deventer
  • Speel een spannende Escape Tour door Apeldoorn, Deventer of Zutphen 
  • It's time to Jump op de trampolines of het gave luchtkussenpark van Street Jump Apeldoorn
  • Hangen de kinderen in de gordijnen? Geen probleem, ga lekker naar Monkey Town

Uitagenda leukste uitjes rond Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Go-Kids agenda met Pasen
In onze agenda staan altijd hele toffe tips voor speciale dagjes uit. Handig om op te slaan voor later. Neem je regelmatig even een kijkje op onze site? Dit zijn onze plannen voor komende maand:

Check onze hele agenda! ➤ 

Pasen in Zutphen


 

<< Terug naar overzicht!

♥  Uit eten met Pasen ♥

 

Met Pasen staan er de lekkerste gerechten op het menu. Bij restaurants pakken ze vaak goed uit met prachtige versiering en aankleding op je tafel. Kom genieten!

Paasbrunch met leuke activiteiten

Pasen in Bussloo in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen
Bij Multi Fun Bussloo geniet je met Pasen op het terras of in één van de heerlijke horecaruimtes binnen. Dit jaar serveren ze een heerlijke Paasbrunch met natuurlijk de onmisbare paasstol, huisgemaakte soep, diverse lekkere broodjes, verse eitjes en een chocolade verrassing. Deze Paasbrunch is dé perfecte aanvulling van jullie Paasuitje dit jaar. Combineer je leukste indoor of outdoor activiteit met een heerlijke Paasbrunch! Twee tips van het huis:

  • Start om 10.00 uur met koffie/thee & appelgebak en begin met een van de leuke outdoor-activiteiten. Sluit af met de Paasbrunch!
  • Start met de Paasbrunch, laat je hele gezin opsluiten in de Escaperoom. En geniet na met een heerlijk drankje met bitterballen op het prachtige terras!

Dat is pas genieten! ➤


Paas ontbijt tip: Emoji pancakes

Paasontbijt
Maak je paasontbijtje nog leuker met deze super leuke ontbijt tip. Wij kochten onlangs een hele toffe nieuwe pancakepan. Met smileys erop. Super leuk. Wie geef jij welke pancake? Een gewone smiley, een  lachende blik, een knipoog of een verliefde kus. Dat wordt zeker een vrolijke boel aan de ontbijt tafel.
En super lekker! ➤


Bijzonder Paasbrunch of High Tea in de balzaal

Paasbrunch of High Tea met Pasen in Apeldoorn
Zet de bloemetjes buiten en boek een paasbrunch of High Tea bij Paleis Het Loo en geniet van heel veel lekkes. Heerlijke feestelijk zoete en hartige lekkernijen. Geniet van een fijn moment samen in de prachtige sfeer van de Balzaal van het Paleis.
Bijzonder lekker! ➤


Uniek Paasontbijt tussen de apen

Ontbijten met Pasen in Apeldoorn
Ben jij wel eens als één van de eersten in de Apenheul geweest? Het lijkt wel alsof de dieren dan veel dichterbij durven te komen. Heel relaxt en zo leuk! Als je met Pasen komt ontbijten bij de Apenheul mag je nog voor alle bezoekers komen het park al in. Super leuk en écht een heerlijk ontbijtje hoor!
Kom proeven en genieten! ➤


Pyjama ontbijt met Pasen in Deventer

Pasen ontbijt in Deventer
In je mooiste pyjama ontbijten en naar de film in het paasweekend! Dat is nog eens chill! Het kan bij filmhuis MIMIK. Het ontbijt start om 9:00 uur. Er staat een lekker ontbijt met verse broodjes, sapjes en yoghurt voor je klaar. Daarna kun je lekker uitbuiken in de filmzaal. 
Je kunt kiezen tussen de films Katak, de dappere beloega 5+ en Buurman & Buurman experimenteren erop los 4+.
Of kom lekker borrelen met Pasen! ➤

Paaslunch

Paaslunch paasontbijt inspiratie
Gele stippen op een ei en een mooie strik erbij , heb een ei voor jou en een ei voor mij, welke kleur kies jij? Leuke tips nog voor thuis tijdens je Paasontbijt of Paaslunch? Wij helpen je graag.
Paaslunch inspiratie! ➤


Uiteten met Pasen

Op onze websites vind je nog veel meer leuke en lekkere restaurants. Waar heb jij zin in?
Ga genieten! ➤


 

<< Terug naar overzicht!

♫ Paasknutsels met Go-Kids ☆

 

Paasknutsels

Paasknutsels
Behalve eropuit te gaan met leuke uitjes Pasen wil je het natuurlijk ook gezellig thuis vieren! Er zijn leuke activiteiten die je zelf kunt plannen om het Paasweekend extra speciaal te maken. Bereid je lekker makkelijke met onze handige downloads.
De tofste Paasknutsels! ➤
En mocht je nog Paaseitjes overhouden dit jaar. Ook daar weten wij wel raad mee. Want wat doe je nou met al die overgebleven paaseitjes? ➤


Knutsel je eigen Paastak

paastak knutselen
Voor een heerlijk middagje thuis creatief aan de slag.
Zo leuk samen! ➤


Kikkervisjes

kikkervisjes
Wil je graag zien hoe kikkerril uitgroeit tot kleine kikkertjes. Check onze blog met handige tips.
Kikkerdril zoeken! ➤


☆ De leukste uitjes met Pasen ☆

 

Uitjes tips met kinderen in Gelderland

Geniet van deze Paasdagen, de natuur wordt groener en de bloemknopjes komen al weer uit. Doe samen met je kind en gezin leuke dingen. Voor je het weet is het lange weekend al weer voorbij.

Heb je heel veel leuke tips opgedaan voor Pasen en wil je ook voor je volgende vrije dag niets meer missen?
Schrijf je dan hier in als VIP member ➤

Liefs Judith

Pasen Met Go-Kids Apeldoorn, Deventer en Zutphen