Speelgoedmuseum Deventer heeft een nieuwe expositie. De wereldberoemde poppenmaker- en speler Max Verstappen heeft hier een eigen expositie over zijn leven en het ambacht als poppenmaker.

Entree Speelgoedmuseum

Kom op bezoek en ontdek de nieuwe expositie in het Speelgoedmuseum van Deventer. Max Verstappen (nee, niet die van de race auto’s 🚗 maar de artistieke Max) heeft sindskort een hele toffe nieuwe expositie bij het speelgoedmuseum Deventer

Max Verstappen in Deventer

Speelgoedmuseum Deventer Max Verstappen
Max Verstappen maakte in zijn leven honderden poppen en werkt als regisseur, schrijver en producent aan een heleboel tv en theater producties. De poppen waar Max aan werkte zijn o.a.

  • Otje
  • Ibbeltje
  • Raaf

We kennen Raaf natuurlijk allemaal van Huisje Boompje Beestje van SchoolTV. Wie kijkt er niet naar deze leuke serie.
Met al zijn poppen reist Max door het hele land. “Voor kinderen zijn het echte wezens. Hun fantasie is namelijk zo rijk dat zij moeiteloos van alles waarnemen wat ik niet eens laat zien. Elke voorstelling is daarom ook voor mijzelf zelf nog steeds een betoverende belevenis.” vertelt Verstappen.

Master of Puppets

Master of Puppets Max Verstappen Speelgoedmuseum Deventer
In de expositie ‘Max Verstappen: Master of Puppets’ wordt het leven van Max en de bijzondere ambacht als poppenmaker- en speler uitgelicht. Zo wordt er aandacht geschonken aan Verstappens vroegste poppen die hij als kind maakte tot aan de hedendaagse poppen die hij maakt voor musicals en theatervoorstellingen.

Vernieuwing Speelgoedmuseum Deventer

Wij namen vorig jaar al een kijkje in het vernieuwde Speelgoedmuseum. Maar door deze nieuwe expositie is het zeker leuk om nu nog een keer langs te gaan. Wil je meer weten over de nieuwe tijdelijke expositie van Max Verstappen?

>> Kijk hier voor meer info!