Indoor Speelparadijs Monkey Town Apeldoorn
Sleutelbloemstraat 71d, 7322 AJ Apeldoorn

Kom spelen bij Monkey Town Apeldoorn, het allerleukste indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Ballenbak, glijbanen, trampolines en lasergamen in de leukste binnenspeeltuin.

Monkey Town Apeldoorn

Monkey Town Apeldoorn
Apen alarm!  Klimmen door een junglepad en een super hoge glijbaan om vanaf te glijden! Dat klinkt toch te gek? Wij zijn al in de binnenspeeltuin geweest, super leuk, wil je weten hoe ons dagje Monkey Town was? Lees onze blog.

Binnenspeeltuin voor peuters

Monkey Town Apeldoorn Peuters
Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek bij Monkey Town, die speciaal ook voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Ideaal dus! Er is zelfs een speciaal peutertarief.

Volwassenen GRATIS naar Monkeytown

Monkey Town Apeldoorn
Begeleiders zijn gratis, maar wel verplicht! Geniet van heerlijke verse bonenkoffie, fijne stoelen en gratis Wi-Fi. 

Monkey Town prijzen

Monkey Town Apeldoorn staat voor: lokaal & betaalbaar voor iedereen! Daarnaast zijn veiligheid, hygiene en beleving voor jong en oud zeer belangrijk Monkey Town! 
               >> Bekijk hier de tarieven

Leeftijd Monkey Town

Monkey Town Apeldoorn
Zodra kinderen kunnen kruipen kunnen zij zich vermaken bij Monkey Town. Het blijft hier leuk zolang ze op de basisschool zitten. Maar voor het ene kind is 12 jaar nog super leuk, terwijl een ander zich met 10 al minder uitgedaagd voelt. 
Kijk en luister goed naar je eigen kind, maar eigenlijk mag je komen spelen tot je 100ste. Want stiekem wil je als ouder toch ook wel van die glijbaan af!

Eten & drinken bij Monkey Town

binnenspeeltuin Monkey Town Apeldoorn
Bij Monkey Town is er een uitgebreide kaart. Je kunt bij de horeca terecht voor heerlijke versnaperingen of wat te drinken. Voor de kinderen kun je heel handig een grote kan limonade bestellen. 

Lasergame Apeldoorn

Monkey Town Lasergame
Onder het grote klimparcours van Monkey Town is een lasergame-area gebouwd met spannende blacklights in jungle stijl. Verdeeld over twee teams kunnen maximaal 12 kinderen het spel spelen. Of speel allemaal tegen elkaar. Inclusief instructie hebben teams 10 minuten de tijd om elkaar uit te schakelen.
Gratis rondje bij elk kinderfeestje of bij een gewoon bezoek als extra bij te boeken voor slechts 3 euro.

Monkey Town Apeldoorn Kinderfeestje

Monkey Town Apeldoorn
Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen, klauteren, rennen en springen! Laat je opsluiten in een Escape room of klim naar 7 meter hoogte en spring naar het 5 meter platform.
Een kinderfeestje bij Monkey Town Apeldoorn is gegarandeerd een feestje om nooit meer te vergeten! Want wist je dat je bij elk kinderfeestje een potje mag lasergamen?

>> Kijk hier voor alle kinderfeestjes

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor