Beleef Pasen met het hele gezin: tips voor leuke activiteiten in Rotterdam en omgeving

Het is bijna Pasen en dat betekent tijd om eropuit te gaan met het gezin! Go-Kids Rotterdam heeft de leukste activiteiten voor de paasvakantie (en daarna) verzameld in deze blog! Veel plezier met het plannen van een gezellig dagje uit met het hele gezin!

✔ De Vreemde Vogel
✔ Avonturenboerderij Molenwaard
✔ CORPUS
✔ Villa Zebra 
✔ Ouddorp Duin
✔ Bounce Valley 

✔ Het Nationaal Onderwijsmuseum
✔ Maaspodium 
✔ Dino Experience
✔ Glow Golf Schiedam en Capelle aan den IJssel
✔ Kijk bij de boer
✔ Museon-Omniversum
✔ Hollywood Event Center
✔ Center Parcs Port Zélande

✔ Actieve uitjes
✔ Buitenspeeltuinen
✔ Binnenspeeltuinen

Pasen bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen

Vier Pasen bij De Vreemde Vogel! Ontdek een uitgebreid buffet met heerlijke gerechten, inclusief speciale paaslekkernijen en live-koken. Voor de kleintjes is er een apart kinderbuffet en doe mee met het paaseieren zoeken. Ruil de gevonden plastic eieren in voor 3 chocolade-eieren. Wie het gouden paasei vindt, wint een groot chocolade-ei! Exclusief voor gasten van onze Paasbrunch en Paaslunch in het Tuincafé.  Lees hier meer.

De Vreemde Vogel

Pasen bij op Avonturenboerderij Molenwaard

Ga op paaseierenjacht bij Avonturenboerderij Molenwaard op 31 maart en 1 april 2024! Geniet van de Paasactiviteiten op de Avonturenboerderij. Zoek de verstopte eieren en lever ze in bij de kassa voor een leuke beloning. Mis dit avontuur niet! Klik hier voor meer info.

Paaseieren zoeken bij Avonturenboerderij Molenwaard

Paasweekend bij CORPUS!

Ontdek het menselijk lichaam deze Pasen bij CORPUS! In slechts 55 minuten neemt onze 'Reis door de Mens' je mee van de knie tot de hersenen. Na afloop verken je 'Mijn CORPUS', vol interactieve tentoonstellingen en games. Lees hier onze ervaring bij CORPUS!

CORPUS

Villa zebra Rotterdam

Op 1e paasdag is Villa Zebra open van 10u tot 17u. Villa Zebra, het kindermuseum van Rotterdam waar creativiteit en verbeelding tot leven komen! De interactieve tentoonstellingen zijn speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud en bieden een unieke ervaring waarbij kunst en spel samenkomen. Lees hier meer.

Pasen bij Villa Zebra

Pasen bij Ouddorp Duin!

Ga voor een gezinsuitje vol avontuur. Laat de kids zich uitleven in de binnenspeeltuin of op het strandplein. Van BMX'en tot surflessen, er is genoeg te beleven! Op zaterdag zijn er vele leuke activiteiten maar een bezoek aan Ouddorp Duin is altijd leuk!  Dus volop plezier voor jong en oud! Lees hier meer.

Wat nog meer te doen in Ouddorp Duin?

✔ Cadeau en speelgoed winkel De Houten Aap
✔ Natural High Surfschool
✔ Landal Strand Resort Ouddorp Duin
✔ Restaurant By Marc
✔ IJssalon By Marc
✔ Strandtheater Houten Kaap
✔ Sportbos Ouddorp Duin
✔ Outdoor Duin Ouddorp
✔ Minigolf Ouddorp Duin
✔ Familiecamping De Ridderstee
✔ Familiecamping de Klepperstee

Pasen bij Bounce Valley!

Kom tijdens het Paasweekend naar Bounce Valley en ervaar een onvergetelijke bouncende ervaring! Ontdek een luchtkussenpark van meer dan 1500 vierkante meter, vol met hindernissen, spellen en avonturen. Open op 1e en 2e Paasdag. Kom langs en leef je uit!

Paasweekend bij Dino Experience 

Beleef een avontuurlijk Paasweekend bij Dino Experience in Gouda! Ontmoet meer dan 70 indrukwekkende dino's, doe mee aan een uitdagende speurtocht en ontdek de grootste adventure golfbaan van Nederland. Mis de Dino Speeltuin, Dino Jeepsafari, Jurassic Mining Goudzoekersdorp en andere attracties niet! Kom en geniet van een dag vol plezier en ontdekkingen! Lees hier meer.

Check onze agenda voor nog meer leuke uitjes . We hebben nog heel veel leuke uitjes in onze agenda staan! Bekijk onze agenda hier!

Het Nationaal Onderwijsmuseum in het Paasweekend

In het Paasweekend is er in het Nationaal Onderwijsmuseum ook van alles te beleven. Op zondag is er een echte familiezondag en zijn er allerlei leuke extra activiteiten voor het hele gezin. Ook op tweede Paasdag is het museum de hele dag open en kun je van alles ontdekken. Ken jij de Griezelbus van Paul van Loon al? De escaperoom voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar oud.  Lees hier alle informatie.

Paasbrunch

Glowgolf Schiedam en Capelle aan den IJssel

Ga een gezellig middagje Glow Golfen met het hele gezin in Capelle. Glowgolf is altijd een leuk idee, of het nou goed of slecht weer is het maakt niet uit. Bij GlowGolf Capelle zorgen ze ervoor dat je het nooit warm of koud zult krijgen.

Bij Midgetgolfen is het de bedoeling dat je de bal met zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. Alle banen hebben hun eigen unieke hindernissen, wat het spel leuk en uitdagend maakt. Wie heeft de minste slagen nodig? Lees hier meer!

Glowgolf Schiedam en Capelle aan den IJssel

Pasen bij Maaspodium in Rotterdam

Beleef het Paasweekend met geweldige voorstellingen bij Maaspodium! Je kunt dit weekend namelijk naar de voorstelling Gezocht: Konijn en Een kleine anatomie. Wij zijn zelf naar Gezocht: Konijn geweest, ik verklap niets maar er wordt een scene uit het stuk nog steeds nagedaan :).  Lees hier onze blog.

Maaspodium Rotterdam

Boerderij het Lansingerland Bergschenhoek

Vier Pasen tussen de koeien op Boerderij Het Lansingerland! Op maandag 1 april 2024, van 10:30 tot 13:00 uur, geniet van een heerlijke paasbrunch te midden van het platteland. Doe mee aan het paaseieren zoeken in de tuin voor slechts 2,50 euro. Mis deze ervaring niet en nodig je familie en vrienden uit voor een leuke paasbrunch! Klik hier voor alle info!

Pasen bij Kijk bij de boer 

Op 2e Paasdag openen de boeren van Goeree-Overflakkee gastvrij hun deuren voor iedereen. Ontdek verschillende aspecten van het boerenleven, van akkerbouw tot veeteelt, en geniet van activiteiten voor het hele gezin! Lees hier meer.

Paasweekend bij Museon-Omniversum

Ontdek de wereld tijdens het Paasweekend bij Museon-Omniversum! Duik in boeiende verhalen en ontdek een veelzijdige collectie van objecten uit de natuur, cultuur en technologie. Hoewel je tijdens je bezoek slechts een glimp opvangt van de uitgebreide verzameling, kun je op de collectiewebsite meer dan 90.000 voorwerpen bekijken! Verken zeldzame dieren, mens- en plantmodellen, fossielen, telescopen en nog veel meer. Mis deze kans niet om de wereld te ontdekken vanuit het comfort van het museum! Lees hier verder.
Bekijk ons blog over het Museon-Omniversum!

Museon Omniversum met Pasen

Pasen bij bij het Hollywood Event Center

Vier Pasen bij het Hollywood Event Center Rotterdam! Geniet met het hele gezin van spannende activiteiten zoals Duckpin Bowling, Lucky Putt Minigolf en de X-Cube escape room. Voor racefanaten zijn er ook simulatoren beschikbaar. Na al dat plezier kun je lekker eten en drinken in onze horecagelegenheden. Lees hier verder.

Hollywood Event Center

Pasen bij Port Zélande

Vier Pasen bij Center Parcs Port Zélande! Geniet van een feestelijk paasarrangement in het restaurant of in je cottage. Ontmoet de Paashaas, ga op paaseierenjacht en geniet van de Paashaas Show. Verken de Lente Markt en geniet van activiteiten zoals Kids Safari, Minigolf, Laser Battle en er is nog veel meer! Ontspan in het vernieuwde Aqua Mundo met nieuwe glijbanen en waterpret. Maak er een onvergetelijk paasweekend van! Lees hier meer.

De Rotterdamse kinderboerderijen

Op verschillende Rotterdamse kinderboerderijen worden er leuke activiteiten georganiseerd! En er zijn natuurlijk heel veel jonge dieren te bewonderen en te knuffelen! Voor een overzicht van alle kinderboerderijen kijk je hier, je kan ook in onze agenda kijken voor de activiteiten!

Actieve uitjes met de Pasen

Wil je er lekker actief op uit met de Pasen? Check dan deze toffe uitjes! 

💜 JUMP XL SPIJKENISSE 
💜 KLIMBOS DORDRECHT
💜 OPTISPORT DE KUIL BODEGRAVEN
💜 H2O & BATENSTEIN WOERDEN
💜JUMP SQUARE GOUDA
💜 OPTISPORT DE LANSINGH KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
💜 OPTISPORT BOULEVARD DORDRECHT

Lees hier meer over actieve uitjes in de regio Rotterdam! 

Buitenspeeltuinen

Er zijn natuurlijk ook heel veel leuke buitenspelentuinen die dit voorjaar hun deuren weer hebben geopend! Denk bijvoorbeeld aan de Oranje Speeltuin in Barendrecht of de Speeldernis in Rotterdam,  en Speeltuin IJsselmonde!
Kijk hier voor een overzicht van buitenspeeltuinen!

Binnenspeeltuinen in Rotterdam en omgeving

Een binnenspeeltuin is altijd een goed idee! Ook met Pasen zijn de binnenspeeltuinen open. Vaak zijn er met Pasen ook extra activiteiten en kan je bijvoorbeeld Paasknutselen of eieren zoeken.

💜 FUNZONE OUD-BEIJERLAND
💜 MONKEY TOWN SLIEDRECHT
💜 BALLORIG GOUDA
💜 FUNZONE BARENDRECHT

Lees hier meer over deze toffe binnenspeeltuinen in Rotterdam en omgeving.

Overnachten in het Paasweekend

Wil je het Paasweekend gebruiken om lekker een weekendje weg te gaan? Wij hebben onze favoriete locaties voor je in gedeeld in verschillende categorieën om je zo een goed overzicht te geven van alle mogelijkheden!
Onze tips in de regio:
💜 De Vreemde Vogel in Vlaardingen, lees meer.
💜 Vakantiepark Molenwaard, lees meer.

Vakantiehuisjes: de tofste vakantieparken voor kinderen! Lees meer.
Kampeervakantie: de leukste campings met kinderen! Lees meer.
Hotels: kindvriendelijke hotels in heel Nederland! Lees meer.
Bijzonder overnachten: Bijzondere overnachting tips met kinderen! Lees meer.

Genieten van de Paasdagen en maak mooie herinneringen met elkaar!

Paasuitjes in Rotterdam en omgeving

Log In