Avonturenboerderij Molenwaard
Wilgenweg 3, 2964 AM Groot-Ammers

Avonturenboerderij Molenwaard

Op deze plek heeft het hele gezin het naar de zin! De Avonturenboerderij staat in het teken van het landleven. Je kunt er niet alleen diertjes knuffelen, maar ook op een tractor rijden, een koe melken of je wagen aan het wilgendoolhof. 

Spelen, beleven, leren en ontdekken...

Het kan allemaal bij de Avonturenboerderij. Voor kinderen staat bij dit uitje vermaak voorop, maar zonder dat ze er erg in hebben steken ze enorm veel op van een dagje Avonturenboerderij Molenwaard. 

Hoe ziet een bijenkorf er in het echt uit? Hoe wordt kaas gemaakt? Hoe wordt een koe gemolken? Hoe wordt onze groente gekweekt? Wat doet een molenaar?

Zomaar een paar vragen die beantwoord worden tijdens jullie bezoek aan de Avonturenboerderij. Er is zo veel te zien en ontdekken, wat dit niet alleen een heel leuk gezinsuitje maakt, maar ook zeker een leerzaam uitstapje.

🥇In 2021 is Avonturenboerderij Molenwaard verkozen tot het leukste uitje in Zuid-Holland (ANWB)

Een kinderboerderij in het groot

Een ezel, schapen, kippen... Geiten die misschien wel met je willen klimmen en konijntjes die van knuffelen houden. Er staan koeien in de wei, die gemolken moeten worden. Er zijn pony’s, waar je op kunt rijden en natuurlijk ontbreken de varkentjes niet op de boerderij.

Spelen

Behalve dieren en allerlei interessante weetjes, kom je op het terrein ook plekjes tegen waar je je gewoon lekker kunt vermaken. Zo kun je in een bootje varen, is er een blotevoetenpad en is er natuurlijk ook een speelplein, waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. 

Kids kunnen op een elektrische tractor over de tractorbaan rijden, over het water wiebelen en stappen en ontdekken hoe opa's en oma's vroeger leefden in Oma's huisje. 

Fien & Teun

Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen, die als rode draad dienen voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten bij Avonturenboerderij Molenwaard.

In het hoogseizoen kun je Fien en Teun ook in het echt ontmoeten en schitteren ze in hun eigen show over het leven op de boerderij. 

Sfeerimpressie dagje uit Avonturenboerderij Molenwaard

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor