Batenstein Woerden
Van Helvoortlaan 40, 3443AP Woerden

Voor het allerleukste zwemuitje, je kinderfeestje, gave activiteiten, buiten spraypark met fantastisch grote speeltuin, midgetgolf en je zwemles ga je naar het Batenstein zwembad in Woerden. 

Zwembad Batenstein

Het zwembad beschikt over een recreatie bad met 'Turbo Dukkie' glijbaan, een bubbelbad en een stoomcabine, een wedstrijdbad en een verwarmd apart bad met een heerlijke temperatuur voor de allerkleinsten. Echt heel fijn en wat wij erg prettig vinden, het is er overzichtelijk. 

Vele toffe activiteiten!

Er worden vele activiteiten georganiseerd. Zo is er discozwemmen, kan je een snorkelcursus volgen en gaat jouw hart al sneller kloppen bij het zwemmen als een zeemeermin met een echt zeemeerminnenstaart?

Voor de mama's met baby's en peuters is er ukkiezwemmen. Jazeker , er is van alles mogelijk bij Batenstein. 

In de vakanties en tijdens feestdagen hebben ze leuke thema's en kun je er verschillende spelletjes doen.

BatensteinBuiten met waterspeeltuin!

Ook beschikt Batenstein over een fantastisch mooi buitengedeelte! BatensteinBuiten is de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio Woerden en is gratis toegankelijk!

Superleuk voor een dagje uit. Bekijk op onze speciale BatensteinBuiten pagina, wat er allemaal te doen is. Jij gaat je hier zeker niet vervelen!

Midgetgolf

Gezellig een potje midgetgolfen met heel de familie of juist met opa en oma of cool met vriendjes en vriendinnetjes? Ook dat is mogelijk bij BatensteinBuiten op een 12-holes golfbaan. Sticks en ballen kun je huren. 

Eten en drinken

Er is een mooi restaurant, Batenstein Eten & Drinken, waar je terecht kan voor een heerlijk ‘echt’ kopje koffie of thee, een uitgebreide menukaart met verse broodjes, verschillende soorten tosti’s, salades, een heerlijke uitsmijter of pannenkoek. Uiteraard is er ook een frietje met snack te verkrijgen evenals een assortiment frisdrank, bier, wijn en gedestilleerd (alcoholische drank uiteraard alleen voor 18 jaar en ouder).

Buiten is er ook een sfeervol terras, waar het goed vertoeven is. Hier kan je genieten, terwijl de kinderen in BatensteinBuiten aan het spelen zijn.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor