Vakantie, weekend of nachtje weg met de kinderen - inspiratie in heel Nederland!

4 Fantastische winacties!

Heb jij al een vakantie geboekt? Of zoek je nog inspiratie voor een weekend weg met je gezin? Of het nu een korte of lange vakantie is, wij hebben de leukste kindvriendelijke plekken voor je op een rijtje gezet, en lees ook hoe je een gratis minivakantie kunt winnen met maar liefst 4 supertoffe WINACTIES!!

Vakantie met kinderen op een camping, in een huisje, hotel, luxe glamping of iets anders?

In de afgelopen jaren hebben we zo veel moois aan vakantieparken, campings, hotels of bijzonder overnachten c.q. glamping ontdekt. En het aanbod blijft ook nog groeien. Al deze mooie kindvriendelijke overnachtingslocaties hebben we in 4 categorieën ingedeeld, en per categorie is er een winactie voor een gratis vakantie. Lees hieronder snel verder!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Boerderijvakanties bij Farmcamps
Meer weten

Boerderijvakanties bij Farmcamps

 

Dol op het buitenleven? Ga lekker logeren bij Farmcamps! Bekijk locaties bekijk

 
Preston Palace all in family resort
Meer weten

Preston Palace all in family resort

Laan van Iserlohn 1, Almelo

Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij schreven een verslag over onze ervaring! >> Ja leuk! bekijk

 

Onze overzichten voor je op een rij:

1. Glamping & meer bijzondere overnachting tips

En maak kans om een Boerenbed vakantie te winnen!
Avontuurlijk overnachten in een boomhut, slapen in een pipowagen of hobbithuisje, of lekker glampen in een safaritent. Niks is meer te gek en het aanbod wordt steeds ruimer. Kleinschalig, maar ook steeds meer vakantieparken en campings bieden volop mogelijkheden zoals glamping in een bijzondere lodge of cabin aan. Kamperen in een glamping tent bij de boer is voor gezinnen helemaal fantastisch. Vaak mogen ze meehelpen op de boerderij en is het buitenleven al een belevenis op zich. We hebben superleuke tips voor bijzonder overnachten in eigen land en ook een toffe winactie van Boerenbed voor je! 

glamping Go-Kids

Glamping tips & winactie =>

2. De tofste vakantieparken voor je gezin

En maak kans op een vakantie bij een Landal GreenPark!
Een huisje huren op een vakantiepark vol leuke activiteiten voor de kinderen... dat is genieten voor het hele gezin. Spelen, zwemmen, animatie, op een kindvriendelijk park heb je niet alleen een bungalow maar ook héél veel te beleven. Kijk maar eens naar de vakantieparken die wij voor je hebben uitgezocht, samen met een te gekke winactie van Landal! Wil je ook een vakantie winnen? Bekijk dan onze tips!

Landal nieuwvliet bad

Tips vakantieparken & winactie =>

3. De leukste kindercampings van Nederland

En maak kans om een vakantie op camping Papillon Country Resort te winnen!
Er zijn talloze campings in Nederland. Nu is kamperen eigenlijk altijd leuk voor kinderen - lekker buiten, lekker vrij... maar sommige campings zijn wel écht geweldig voor de kids. Wij hebben heel wat toffe kindercampings voor je gevonden, en ook hier hebben we een hele gave winactie van Papillon Country Resort! Wil jij wel een camping vakantie winnen, bekijk dan gauw onze tips!

campings op Go-Kids

Camping tips & winactie =>

4. Kindvriendelijke hotels in eigen land

En win een all-inclusive overnachting bij Preston Palace!
Een nachtje weg, weekendje weg of een minivakantie met wat luxe en ontzorgd worden, dan is overnachten in een hotel een prima keuze. Nederland heeft steeds meer leuk en kindvriendelijk aanbod van hotels. De meeste hebben speciale familiekamers of appartementen. En de voorzieningen zijn vaak ruim voor jong en oud. En je raadt het al, met een te gekke winactie van Preston Palace! Wil jij ook wel een all inclusive nachtje weg naar Preston Palace winnen? Bekijk dan onze tips!

hotels via Go-Kids

Hotel tips & winactie =>

Keuze genoeg voor een heerlijke vakantie met je kinderen toch?
Waar je ook voor kiest... wij wensen je alvast een hele fijne vakantie!

Team Go-Kids

Log In