Een dagje uit naar Center Parcs Port Zélande  

Port Zélande 2, 3253MG Ouddorp

  Dé plek voor een te gek dagje uit met kinderen;

  Center Parcs Port Zélande

   Degenen die ooit hebben overnacht op een park van Center Parcs weten wel hoe je je daar kunt vermaken. Wist je dat je helemaal niet hoeft te verblijven op het park om gebruik te mogen maken van allerlei faciliteiten? Port Zélande is ook heel geschikt voor een dagje weg, met het gezin bijvoorbeeld. Wat kun je er dan allemaal doen? Lees snel verder voor een greep uit de activiteiten.

   

  - Cool Factor Climbing

  Je wilt het vast en zeker wel eens proberen,: gezekerd langs de klimwand omhoog klimmen. De moeilijkheidsgraad kies je zelf!

  Hierna om het nóg wat spannender te maken:  

  Cool Factor Free Jump

   

  De ultieme kick! Durf jij van 9 meter hoogte uit de Toren te springen? Natuurlijk hebben we ervoor gezorgd dat je veilig gezekerd bent. 

  Met een vrije val naar beneden, van 5 of 9 meter, voor de echte durfals. Je landt veilig en zacht in het enorme kussen.

  - Zwemmen in Aqua Mundo, het subtropische zwembad

  In het zwembad kun je je met de kinderen heel goed vermaken. Je vind er o.a. een wildwaterbaan, een Turbo Tunnel en stroomversnellingen. Of wat dacht je van het gloednieuwe Water Playhouse?

  - Zeemeermin zwemmen

  Tijdens deze workshop leren kinderen te zwemmen met zo'n prachtige zeemeerminnenstaart. Deze activiteit is speciaal voor kinderen van 8 - 12 jaar (met minimaal een A-Diploma) en vindt plaats op woensdagmiddag en zaterdagavond.  

  De kosten voor deelname bedragen € 10,00. Wil je daarnaast de rest van de dag doorbrengen in Aqua Mundo, dan hoef je daarvoor slechts € 8,50 bij te betalen. 

  Nieuwsgierig geworden? Check de vlog hieronder waarin onze reporters meedoen aan de workshop zeemeerminzwemmen!

  Meer weten? Bekijk hier het bericht van Port Zélande over het zeemeerminzwemmen. .

  - Adventure Golf

  In de Adventure Factory is een gave indoor midgetgolfbaan, met allerlei special effects. Wie van jullie heeft in de minste slagen de bal in de hole?

  - Shark Island Minigolf

  Ook buiten kun je strijden op een hele gave midgetgolfbaan!

  - Laser Battle

  Als je zin hebt in een actief dagje weg, is dit een hele goede optie! Versla het andere team door ze alle levens af te nemen...

  - High Adventure Experience

  Kun jij over de hangbruggen, loopbruggen, balken en lianen op 4 meter hoogte komen? Om het nog avontuurlijker te maken zijn de twee verschillende parcoursen verlicht met blacklights. Alleen voor de echte waaghalzen...

  - Paintball

  Speciaal voor kinderen (8-14 jaar) is er Kids Paintball bij Port Zélande. De geweren zijn hiervoor iets zachter afgesteld, maar dit maakt het natuurlijk niet minder spannend. Verstop je of ga in de aanval, net hoe jij denkt te kunnen winnen!

  - Eten & drinken

  Begin een gezellig gezinsuitje met een lekkere lunch, sluit hem af met een diner (of een patatje!) of ga tussendoor even lekker borrelen samen. Zo maak je het vakantiegevoel echt compleet!

   

  Heb je al genoeg ideeën voor een gezellig uitje met de kinderen? Er is nog veel meer te doen Port Zélande (zoals ponyritjes, blokarten, bowlen). Kijk eens op de website om te ontdekken wat er nog meer voor spannende activiteiten georganiseerd worden.

  Adres

  • Adres: Port Zélande 2
  • Stad:  Ouddorp
  • Land:  NL
  • Postcode:  3253MG