Ga lekker uit eten met kinderen en ontdek hier kindvriendelijke restaurants, lunchrooms en andere eetgelegenheden in de buurt van Den Bosch en Nijmegen!

Waar ga jij uit eten met jouw gezin?
 
De #steundehoreca special

Inspiratie en tips van Go-Kids


De horeca (en vele andere sectoren) hebben het niet gemakkelijk gehad de afgelopen tijd. Gelukkig hebben restaurants sinds kort hun deuren weer mogen openen voor bezoekers! Om dat te vieren deze exclusieve Go-Kids special vol met leuke kindvriendelijke horeca tips in regio Den Bosch & Nijmegen. 
 
 
De lekkerste pannenkoeken en meer!
 

De Pannekoekenbakker Zeeland

In Zeeland (NB) en pal tegenover natuurgebied De Maashorst, ligt restaurant De Pannekoekenbakker. Hier geniet je van heerlijke pannenkoeken en andere gerechten. Terwijl jij als ouder gaat zitten, kunnen de kinderen hun energie kwijt in de speeltuin en het Smulbos. Vanaf het terras zie je ze jumpen op de trampoline en klimmen en klauteren over de boomstammen. Of doe samen de gratis speurtocht. Slecht weer? Ook binnen vermaken de kid zich prima! Wist je dat er ook een Pannekoekenbakker te vinden is in Heusden en Slijk-Ewijk?!?
★ Lees verder ★
 

Pannenkoekenbos Esch

Vlakbij Boxtel vind je Pannenkoekenbos Esch en dit familierestaurant biedt volop speelmogelijkheden! Binnen kunnen kinderen kleuren, spelen in de speelhoek, genieten van een leuke film of de binnen speurtocht volgen. Direct aan het grote terras ligt een buitenspeeltuin die geschikt is voor alle leeftijden! Ook kunnen kids meedoen aan de buiten speurtocht en kans maken op een mooie prijs! Terwijl de kinderen spelen kun je als ouder genieten van een lekker drankje, speciaalbiertje, borrelhapje of 1 van de 250 verschillende pannenkoeken en salades.
★ Lees verder ★
 

Familierestaurant Fabula

Fabula ligt in de unieke, bosrijke omgeving van Schijndel. Fabula beschikt over sfeervolle en gezellige zitgelegenheid, zowel binnen als buiten, waar je heerlijk kunt genieten van ambachtelijk bereide pannenkoeken, grillgerechten en meer. Bovendien beschikt Fabula over oneindig, avontuurlijk speelplezier zowel binnen als buiten. Met de superleuke speelkelder met spookhuis, speelzolder, buitenspeeltuin, skelterbaan, waterspeeltuin voor de warme dagen en de midgetgolfbaan valt er altijd wel iets te beleven!
★ Lees verder ★
 

Pannenkoekenhuis De Oude Maas

Pannenkoekhuis “De Oude Maas” is een waar speelparadijs voor groot en klein! Kinderen kunnen lekker binnenspelen in de apenkooi of bij mooi weer buiten losgaan op een van de vier springkussens. En natuurlijk geniet het hele gezin van de heerlijk ambachtelijk gebakken pannenkoeken of een van de andere gerechten op de kaart. En weet je wat het allerleukste is! Bij dit pannenkoekenrestaurant is spelen in het speelparadijs (i.c.m. een consumptie) gewoon helemaal gratis! Hierdoor is De Oude Maas ook een super leuk gezinsuitje.
★ Lees verder ★
 

Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen

Op slechts 20 minuten rijden vanaf Nijmegen en Uden vind je pannenkoekenrestaurant De 7 Dwergen in Cuijk. Kinderen spelen hier in de grote buitenspeeltuin of binnen in het speelgedeelte met ballenbak. De speeltuin buiten bevat een ballenbak, trampolie, glijbaan, familieschommel, diverse klimtoestellen en een midgetgolfbaan. Ook is hier een groot terras waar je een lekker drankje kunt drinken en kunt genieten van heerlijke ijsjes! In het restaurant kun je terecht voor overheerlijke pannenkoeken, soepen, salades en nog veel meer. 
★ Lees verder ★
 

Pannenkoekenhuis 't Sprookjeshof en ijssalon IJs & Zo

Geniet van een wondere sprookjeswereld bij pannenkoekenrestaurant 't Sprookjeshof in Appeltern. Bij dit leuke familierestaurant kunnen kinderen heerlijk binnen- en buitenspelen. Door de leuke buitenspeeltuin en speelmogelijkheden binnen kunnen kinderen zich uren vermaken bij Pannenkoekenhuis 't Sprookjeshof. Dit restaurant ligt in een prachtig stuk natuur en het terras kijkt zelfs uit over rivier de Maas! Ook zeker de moeite waard is het halen van een heerlijk ijsje bij de naastgelegen IJssalon IJs & Zo! 
★ Lees verder ★
 

Pannenkoekenrestaurant 't Hoogstraatje

Dit leuke familierestaurant ligt in het centrum van Nijmegen. Zittend op het terras, met uitzicht op het prachtige Valkhofpark, of binnen met de heerlijke geuren van vers gebakken broodjes en pannenkoeken. Je hoeft nog maar één ding te doen, genieten! Kinderen kunnen hier na het eten heerlijk op het terras in het speelhuisje spelen, of binnen in de speelkelder. Ook mogen kids meedoen met de kleurwedstrijd, en er zijn bij 't Hoogstraatje leuke spelletjes aanwezig. Een heerlijk restaurant voor jong en oud.
★ Lees verder ★
 
Heerlijk eten tijdens je uitje!
 

Restaurant Bowling- en Partycentrum Maaspoort

Bij Bowling en Partycentrum Maaspoort in Den Bosch ben je op het juiste adres voor een gezellig gezinsuitje! Je kunt elke dag leuk komen bowlen met de kinderen en op zaterdag vindt het gezellige Discobowlen plaats! Maar wist je dat je hier ook heerlijk kunt eten? Laat je verwonderen door de chef en ga mee op reis in een 2- of 3- gangenmenu die jullie zelf helemaal samenstelen! Ook aan de kids is gedacht met een eigen Kidsmenu. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Dus bezoek de Maaspoort en kom gezellig bowlen, dineren of steengrillen.
★ Lees verder ★
 

Terras Schaapskooi Schijndel

Bij de Schaapskooi kun je heerlijk rondkijken bij de dieren op het erf, de groententuin en het hopveld. Vanaf begin maart wordt het hier nog leuker, want dan krijgen ze weer lammetjes! Op het terras kun je genieten van een lekker biertje of een overheerlijke cappuccino, een lekker broodje of van de borrelhapjes. Voor de kids hebben ze veel kindvriendelijke items op het menu. Daar bovenop heeft het terras uitzicht op de speeltuin! Zo kun je als papa/mama/oma/opa genieten van iets lekkers terwijl je gewoon de kinderen in de gaten kunt houden.
★ Lees verder ★
 

BoulesBitesBar 

In de BoulesBitesBar in Nijmegen kun je heerlijk uit eten met kinderen, maar er is meer! Dit restaurant biedt een geheel nieuwe horeca leisure beleving! Hierdoor is deze locatie een ideaal uitje voor gezinnen, maar ook erg leuk voor jullie familiedag. Een beleving voor jong en oud! Naast genieten van heerlijk eten en drinken kun je hier namelijk ook terecht voor een potje jeu de boules. De BoulesBitesBar staat voor een ultieme combinatie van Jeudeboule, Food, Drink, en gezelligheid in een urban ambiance.
★ Lees verder ★
 
Kindvriendelijke restaurants!
 

Bistro D'n Duuk en Cafetaria/IJshut 't Esmeer

Bistro d’n Duuk in Aalst (Bommelerwaard) is dé ideale locatie om te lunchen, koffie te drinken of ’s avonds te dineren. In de zomermaanden zijn ze ook open voor koffie en gebak. Speciaal voor kinderen is er een heerlijk kindermenu. Daarnaast vind je buiten een leuke speeltuin voor de kids en recreatieplas Het Esmeer waar je heerlijk kunt zwemmen en genieten aan de kant! Bij deze zwemplas bevindt zich ook Cafetaria 't Esmeer én een ijshut. In de ijshut kunnen kinderen genieten van het lekkerste schepijs en softijs! 
★ Lees verder ★
 

Tof Koekie

Tof Koekie in Rosmalen is dé plek voor gezinnen die gezellig willen ontbijten, lunchen of borrelen! Als je (jonge) kinderen heb, hoef je je niet af te vragen wat de handigste of leukste plek is om heen te gaan met z’n allen, want Tof Koekie is helemaal op die behoeftes afgestemd. Kinderen kunnen ze zich uitleven in de speelhoek waar ze zelf een stuk papier van de tekenrol mogen scheuren om een kunstwerk te maken. En kunnen je kinderen niet goed stilzitten? Geen probleem, bij Tof Koekie mogen ze gewoon lekker rondlopen.

★ Lees verder ★
 

Boerderijterras Het Venster

Het Venster in Vinkel is een kindvriendelijke horecagelegenheid met groot overdekt terras. Het is hier gezellig vertoeven en bij koudere dagen kun je plaats nemen bij een warme kachel. Met mooi weer kun je hier ook heerlijk buiten op het terras plaatsnemen en ondertussen de kinderen in de gaten houden die zich vermaken in de speel- en dierenweide. Verder kun je hier terecht voor een heerlijke lunch, verschillende arrangementen en feesten en partijen. In de zomer hebben ze ook een avondkaart.

★ Lees verder ★
 

Bierbrouwerij Oijen

Ben jij op zoek naar een kindvriendelijk restaurant waar je heerlijk kunt eten en waar de kinderen lekker kunnen spelen? Kijk dan eens bij de Bierbrouwerij in Oijen. De naam doet vermoeden dat het een plek is voor alleen volwassenen, maar niets is minder waar. Met een grote air-trampoline, zandbak, schommels, speelweide, voetbalveld én een heerlijke kinderkaart is Bierbrouwerij Oijen ook zeker geschikt om met het hele gezin naartoe te gaan. Tijdens de koudere maanden is er voor de kinderen ook ’t Speelzolderke.

★ Lees verder ★
 

't Bomenpark

Het Bomenpark in Heesch is een restaurant gelegen aan het water in het mooie natuurgebied De Maashorst. Het restaurant is dagelijks geopend en bezoekers kunnen terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner. Voor de recreatieve gasten zijn er diverse wandel- en fietsroutes. Voor de kleintjes is er een speeltuintje en een aparte menukaart. Ook zijn er altijd kleurplaten en kleurpotloden aanwezig. Tevens beschikt het Bomenpark over twee verwarmde 4-seizoenen terrassen met uitzicht over het water of op het speeltuintje om de kleintjes in de gaten te houden.

★ Lees verder ★
 
Zowel in regio Den Bosch als Nijmegen zijn er genoeg kindvriendelijke horecagelegenheden te vinden! Wil jij nog meer inspiratie?  Reserveer snel een plekje bij jouw favoriete familierestaurant of ontdek een nieuw pareltje en help mee met de #steundehoreca actie!