Ben jij op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kan eten en waar de kinderen lekker kunnen spelen?

Kijk dan eens bij Bierbrouwerij Oijen. De naam doet vermoeden dat het een plek is voor alleen volwassenen maar niets is minder waar. Met een grote air-trampoline, zandbak, schommels, speelweide, voetbalveld én een heerlijke kinderkaart is Bierbrouwerij Oijen ook zeker geschikt om met het hele gezin naartoe te gaan. Geniet van een heerlijke borrelplank, een lekker biertje voor papa en mama en kijk hoe de kids zich vermaken in de grote speelweide. Tijdens de koudere maanden is er voor de kinderen ’t Speelzolderke. Lekker binnen spelen, zoals gamen, knutselen, lekker relaxen, filmpje kijken, puzzelen en nog veel meer! 

Neem ook een kijkje bij Bierbrouwerij Oijen als jij de familiedag mag organiseren. Je kan hier terecht voor een streeklunch met spel jongens tegen de meiden, een BBQ, 't Oijens lunchbuffet met Hollandse spelen en ga zo maar door.

Kortom, wil je eens écht lekker uit eten en wil je zeker weten dat jouw kinderen staan te springen op het moment dat jullie ze vertellen dat ze van tafel mogen? Ga dan naar Bierbrouwerij Oijen!

Op mooie dagen tevens ook zeer goed te combineren met een heerlijke wandeling langs de prachtige rivier de Maas!