Tof Koekie is dé plek voor gezinnen die gezellig willen ontbijten, lunchen of borrelen in het centrum van Den Bosch! Als je (jonge) kinderen heb, hoef je je niet af te vragen wat de handigste of leukste plek is om heen te gaan met z’n allen, want Tof Koekie is helemaal op die behoeftes afgestemd.

Tof Koekie voor gezinnen 

Kom je met je baby? Dan kun je die natuurlijk fijn op schoot houden, maar je kunt hem of haar ook even in de speciale babybox leggen. Terwijl je kleintje lekker op de kussens ligt of met het zachte speelgoed speelt, kan jij even rustig genieten van je cappuccino of latte met een vers stuk taart.

Zul je net zien… Zit je lekker aan de thee met een koekje, ruik je toch iets herkenbaars als je kind voorbij loopt. Geen nood, Tof Koekie heeft een grote (en schone!) verschoonruimte bij de toiletten achterin de zaak. Iets vergeten? Ook daar hebben ze aan gedacht. Er staat altijd een voorraadje luiers, billendoekjes en luierzakjes klaar. En weet je wat gaaf is? Het water van de kinderwastafel wordt nooit heet en een lampje in de kraan geeft aan of er warm of koud water naar buiten stroomt. Hoe cool is dat?!

Alle leeftijden zijn welkom

Zijn je kinderen al iets groter? Dan kunnen ze zich uitleven in de speelhoek. Die ligt vol met boeken (met alle bladzijdes er nog in ;-)) en puzzels. Ook kunnen je kinderen zelf een stuk papier van de tekenrol scheuren om een kunstwerk te maken. De punten van de kleurpotloden worden dagelijks geslepen. Kunnen je kinderen niet goed stilzitten? Geen probleem, bij Tof Koekie mogen ze gewoon lekker rondlopen. Of met krijtjes op de speciale krijtmuur tekenen!

Heb je geen kinderen? Dat maakt natuurlijk niks uit! Iedereen die wil genieten van goede koffie of thee, vers sap of een heerlijk wijntje of (speciaal)biertje, is welkom bij Tof Koekie. De lunchkaart biedt voor iedereen wat lekkers (ook als je een allergie of intolerantie hebt).

Workshops en activiteiten bij Tof Koekie

Wist je dat er ook regelmatig leuke activiteiten en workshop voor ouders en kinderen plaatsvinden bij Tof Koekie? Denk aan knutselochtenden, maar ook interessante en leerzame lezingen voor ouders. Daarnaast kun je elke maand naar het Babycafé bij Tof Koekie! Wil je meer weten? Kijk dan in de agenda of klik op de blauwe button "Bekijk onze agenda" voor een handig overzicht.

Kortom: Wacht niet langer, want dankzij Tof Koekie is er in het centrum van Den Bosch altijd een perfecte plek voor jou en je gezin!