Tof Koekie  

Achter 't stadhuis 16a, 5211HN Den Bosch

  Tof Koekie in Den Bosch, is genieten met kids!

  Tof Koekie is dé plek die ontbrak in Den Bosch, een ontbijt-, lunch- en borrelbar waar kinderen bijzonder welkom zijn. Tot maart 2017 want toen opende Tof Koekie haar deuren midden in het centrum van Den Bosch.

  Als je (jonge) kinderen heb, hoef je je vanaf nu dus niet langer af te vragen wat de handigste of leukste plek is om heen te gaan met z’n allen, want Tof Koekie is helemaal op die behoeftes afgestemd.

  Kom je met je baby? Dan kun je die natuurlijk fijn op schoot houden, maar je kunt hem of haar ook even in de speciale babybox leggen. Terwijl je kleintje lekker op de kussens ligt of met het zachte speelgoed speelt, kan jij even rustig genieten van je cappuccino of latte met een vers stuk taart.

  Zijn je kinderen al iets groter? Dan kunnen ze zich uitleven in de speelhoek. Die ligt vol met boeken (met alle bladzijdes er nog in ;-)) en puzzels. Ook kunnen je kinderen zelf een stuk papier van de tekenrol scheuren om een kunstwerk te maken. De punten van de kleurpotloden worden dagelijks geslepen.

  Kunnen je kinderen niet goed stilzitten? Geen probleem, bij Tof Koekie mogen ze gewoon lekker rondlopen. Of met krijtjes op de speciale krijtmuur tekenen!

  Kortom: Wacht niet langer, want dankzij Tof Koekie is er in Den Bosch altijd een perfecte plek voor jou en je gezin.

  Ga naar website

  Adres

  • Adres: Achter 't stadhuis 16a
  • Stad:  Den Bosch
  • Land: 
  • Postcode:  5211HN