Pannenkoeken eten bij Fabula in Schijndel
Boxtelseweg 24, 5481 VG Schijndel

Familierestaurant Fabula ligt in een unieke, bosrijke omgeving in Schijndel. Fabula beschikt over sfeervolle en gezellige zitgelegenheid, zowel binnen als buiten, waar je heerlijk kunt genieten van ambachtelijk bereide pannenkoeken, grillgerechten, en voor- en na gerechten van de uitgebreide menukaart. 

Uit eten en spelen bij Fabula in Schijndel

Kinderen willen natuurlijk lekker eten, maar ook heerlijk spelen. Fabula is niet alleen een familierestaurant, maar heeft ook een ruime binnen- en buitenspeeltuin!

In de speelkelder is een toffe speelstructuur te vinden met een ballenbak, allerlei uitdagende hindernissen, een megaballenspeelplaats en een groot spannend spookhuis met glow in the dark effecten om te griezelen, te verstoppen en om eigen avonturen te bedenken. Op de speelzolder is er een jumbo twisterspel, een grote megablokkenhoek en een interactieve active floor met licht en geluid.

Er kan ook heerlijk buiten gespeeld worden in een ruime speeltuin met een vette fiets-/skelterbaan, zandbak met een groot klimrek, een survivalspeeltuin met mandschommel, een springbult en een heuse waterspeeltuin. Of geniet van de 15 holes midgetgolfbaan!

Kortom, een fantastische locatie voor een gezellig dagje uit, voor jong en oud!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief! 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor