Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen  

Odiliadijk 6, 5435 XA Sint Agatha

  Pannenkoeken eten in een sprookjesachtige omgeving doe je bij Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen in het Brabantse Sint Agatha, bij Cuijk. Ze bakken de lekkerste pannenkoeken volgens eigen recept met ingrediënten uit de streek. 

  Ruime keuze pannenkoeken

  Op de menukaart van De 7 Dwergen staan meer dan 100 verschillende pannenkoeken, dus ook jouw favoriet zit er zeker bij! Heb je een speciaal dieet of een allergie? Dan bakken ze je pannenkoek glutenvrij of met sojamelk.

  Meer dan alleen pannenkoeken

  Je hoeft bij De 7 Dwergen niet per se pannenkoeken te eten, want op de menukaart staan ook soepen, maaltijdsalades, uitsmijters, omeletten, tosti’s en dagschotels met friet en salade.

  Muntjes voor het winkeltje

  Bij diverse kinderpannenkoeken en een aantal andere kindergerechten krijgen de kleine gasten speciale dwergenmuntjes. Hiermee kunnen ze zelf iets kopen in het winkeltje van De 7 Dwergen. Er zijn cadeautjes te koop voor zowel kleine als grotere kinderen. 

  Buiten spelen

  Kinderen staan centraal bij De 7 Dwergen. Voor hen is er dan ook volop speelmogelijkheid. Buiten vermaken kinderen zich in het Speelkasteel. Dit is een grote speeltuin voor kinderen t/m 12 jaar met o.a. een ballenbak, touwbrug, springkussen, trampoline, glijbaan, schommel en nog veel meer! 

  Binnen spelen

  Ook binnen in het restaurant kunnen kids t/m 12 jaar spelen. Dat kan in het Dwergenhuis. Dit is een binnenspeelhuis met o.a.: een ballenbak, klautertoren, boksballen en een klimnet.

  Midgetgolf

  Er is ook een midgetgolfbaan van 18 holes bij De 7 Dwergen. Voor kleine kinderen zijn er speciale kleine golfsticks, zodat ook zij met papa, mama, opa, oma, etc. gezellig mee kunnen doen met een potje midgetgolf. 

  Terras

  De 7 Dwergen heeft verschillende terrassen. Vanaf het terras bij het Speelkasteel heb je als ouder goed zicht op je spelende kinderen. Het is niet verplicht om op het terras een pannenkoek te eten. Je kunt ook gewoon langskomen voor een kopje koffie of een andere consumptie. 

  Reserveren

  Om een tafeltje te reserveren voor een heerlijke pannenkoek of een potje midgetgolf te spelen kun je bellen naar De 7 Dwergen op 0485 - 350228. Je kunt ook online reserveren: 

  >> Online reserveren bij De 7 Dwergen << 

  (Oline reserveren is niet mogelijk voor reserveringen voor dezelfde dag.) 

  Pannenkoeken afhalen

  Wist je dat je ook pannenkoeken kunt afhalen bij De 7 Dwergen? Ideaal als je geen zin hebt om te koken, maar wel wilt genieten van een heerlijke pannenkoek. Geef je bestelling telefonisch door via 0485 - 350228. 

  Wandelen en fietsen in de omgeving

  Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen ligt vlak bij rivier de Maas. Een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Dus combineer eens een gezellige wandel- of fietstocht met een lekkere pannenkoek! 

  Adres

  • Adres: Odiliadijk 6
  • Stad:  Sint Agatha
  • Land:  NL
  • Postcode:  5435 XA