Verlanglijstje maken, schoentje voor de warme kachel zetten, luidkeels liedjes zingen en genieten van snoepgoed. Sinterklaas komt weer met zijn stoomboot naar het koude Nederland! Samen met zijn Pieten verblijft Sinterklaas vanaf woensdag 20 november tot en met woensdag 4 december in Het Huis van Sinterklaas in Nijmegen.

Op verschillende locaties in het centrum is van alles te beleven. Vertel je grootste wens in De Pieten Wensenwinkel in de Marikenstraat, versier je pannenkoek op het Het Pieten Pannenkoekenterras bij ’t Hoogstraatje, kom kleuren in De Pieten Kleurhoek bij de Regenboog, doe De Pieten Speurtocht in de bibliotheek en ga op zoek naar ‘chocoladeletters’ in de Hertogstraat.

Bij elke activiteit wordt je beloond met een stempel voor in jouw eigen Pietenboekje. Heb je alle stempels verzameld? Neem dan jouw ingevulde Pietenboekje mee naar Het Huis van Sinterklaas. De Sint zal je Pietenboekje ondertekenen. Klik hier voor meer informatie.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen