Met de Kids-actie is naar de film gaan een feestje! Koop drie keer een kinderticket en dan trakteert Pathé de kids bij jullie volgende bezoek op een gratis snack en drankje. Bij elk bezoek aan een kinderfilm spaar je stempels binnen de Pathé All Stars app. Bij 3 stempels ontvang je een voucher voor een gratis snack en drankje.
 
Hoe ontvang je de stempels?
Log in als All Stars member met je Mijn Pathé account op de Pathé website en koop je tickets. Heb je drie kinderfilms gezien en dus drie keer een kinderticket gekocht, dan heb je drie stempels ontvangen en is de actie voltooid. Je kunt nu je digitale voucher voor een snack en drankje claimen in de app.

SPAAR VOOR EEN GRATIS SNACK EN DRANKJE MET PATHÉ ALL STARS

  • De actie loopt van 1 juli t/m 18 december 2020.
  • Koop online je kinderticket(s) met je Mijn Pathé account of scan je digitale pas bij aankoop van kinderticket(s) in de bioscoop.*
  • Je ontvangt per bezoek met een één of meerdere betaalde kindertickets één digitale stempel. 
    Deze krijg je zodra je met de functie ‘Stars delen of houden’, jouw ticket zelf hebt gehouden. 
  • Bij drie stempels is de actie voltooid en krijg je de button 'Claim je beloning’ te zien. Als je hierop geklikt hebt, is de voucher terug te vinden in de app onder ‘Vouchers’. 
  • De voucher is geldig voor een snack en een drankje in de bioscoop. 
  • Laat je voucher scannen aan de kassa van het buffet of scan hem bij de Scan&Go voor jouw gratis hapje en drankje. Enjoy!

Deze actie geldt voor alle Pathé All Stars members*. Ben je nog geen Pathé All Stars member? Meld je dan nu aan! * Unlimited abonnees ontvangen geen stempel voor een Unlimited ticket of wanneer er slechts tickettoeslag betaald wordt.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen