Goedkope uitjes met kinderen in Limburg

Wij hebben de leukste uitjes voor jullie op een rijtje gezet waarbij je niet meteen een kapitaal kwijt bent. Een dagje erop uit kan soms een flinke aanslag zijn op je beurs. En natuurlijk mag je eens flink uitpakken. Maar het is ook fijn als het eens goedkoper kan! Hierbij dan ook een speciaal overzicht van goedkope uitjes in Noord-, Midden-, en Zuid Limburg.

Goedkope uitjes met dieren in de provincie Limburg.

Een dagje uit bij de dieren is altijd een hit bij de kids. En dat hoeft dus ook niet meteen een aanval op je budget te zijn. Hieronder enkele tips 

'T Bukske in Valkenburg

Deze leuke kinderspeelboerderij heeft het allemaal, een binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin én heel veel leuke diertjes. Bij 'T Bukske kun je ook heerlijke hapjes én drankjes bestellen. Je kunt nu zelfs gebruik maken van een super toffe Go-Kids Deal! Entree + kindermenu met een drankje voor slechts € 8,50 per kind! Volwassenen betalen geen entree. 

Bukske_goedkoop_uitje

Kasteelpark Born

Je kunt hier een heerlijke route wandelen door het park, waarbij je langs alle diertjes komt. Er is een leuke speeltuin met terras. Maar je mag ook eigen eten & drinken meenemen dat je aan de picknicktafels kunt nuttigen. 

Kasteelpark Born

Andere leuke tips:
Schaapskooi Mergelland in Epen
BoeBaDoe Farm in Beringe
'T Platteland in Veulen

Goedkoop uitje naar een museum in de provincie Limburg

Of ga je liever voor een educatief uitje? Is jouw kind nieuwsgierig? Heeft jouw kind 101 vragen over vroeger? Deze kindjes kunnen hun hart ophalen bij een bezoekje aan een leuk museum.

Openluchtmuseum De Locht in Melderslo

Bij Openluchtmuseum de Locht ontdek je hoe het leven op het platteland er in de afgelopen eeuwen uitzag. Weer of geen weer, er is altijd van alles te beleven en te ontdekken bij de Locht. Kinderen t/m 6 jaar hoeven geen entree te betalen. 

de locht
Foto: Dionne Kochanowski

Ook leuk:
Limburgs Museum in Venlo
Natuurhistorisch Museum in Maastricht

Goedkope blote voeten wandeling in de provincie Limburg

BloteVoetenPark in Brunssum

In dit superleuke park vind je onder andere spannende hindernisbanen over de vijver, een doolhof, schuilhutten, modderpoelen, vrolijke voetenspelletjes en nog veel meer! Een hele beleving voor jong en oud! Je kunt hier heerlijk genieten in de natuur. 

Blotevoetenpark Brunssum

Goedkope dagstranden in de provincie Limburg

Billybird Drakenrijk in Reuver 

BillyBird Park Drakenrijk biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Of je nu houdt van actie en avontuur of liever lekker ontspant aan het strandbad, in dit park vind je het allemaal. Kom relaxen aan het Strandbad, of maak gebruik van de attracties zoals de Ballonvaart, het Bouncenet, het Speelkasteel en nog veel meer! Boek jij je tickets vooruit, dan krijg je ook nog eens korting!

Dagstrand_drakenrijk

ook leuk:
Het Blauwe Meertje in Weert
Area-X in Roermond

Goedkope speurtochten in de provincie Limburg

Kleine ontdekkers kunnen erop uit gaan met een van deze leuke speurtochten. 

Drielandenpunt speurtocht in Vaals
Fotopuzzeltocht roermond in Roermond
Drakenwandeling in Beesel
Kabouterpad De Meinweg in Herkenbosch

Go-Kids Limburg speurtocht

Goedkoop naar de speeltuin in de provincie Limburg

De grotere speeltuinen vragen vaak een kleine bijdrage voor het onderhoud van de speeltuin. 
Dit zijn vaak maar kleine prijsjes. 

Speeltuin Kitskensberg in Roermond
Speeltuin Fort Willem in Maastricht
Speeltuin de Paddestoel in Born
Speeltuin Klavertje Vier in Schimmert

speeltuin go-kids limburg

Ook hele leuke goedkope uitjes in de provincie Limburg

Vaak kan er ook nog een verschil in prijs zitten als je je bezoek vooruit plant, of als je digitaal je kaartje koopt i.p.v. aan de kassa. 

Drielandenpunt Labyrint in Vaals
Speelpark Klein Zwitserland in Tegelen

Je maakt je uitje nog budget vriendelijker als je bijvoorbeeld je eigen eten meeneemt. De kids vinden het natuurlijk altijd leuk om ergens een ijsje te mogen eten, maar dat is dan niet zo erg al je de lunch zelf hebt ingepakt.

Log In