Ontdek de leukste speeltuinen in het hart van Limburg! Midden-Limburg biedt diverse en avontuurlijke speeltuinen, perfect voor een dag vol plezier voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar spannende klimtoestellen, kleurrijke glijbanen of rustige speelplekken voor de kleintjes, hier vind je voor ieder wat wils. 

Hieronder vind je een handig overzicht van speeltuinen die niet meer dan €2,50 per persoon entree vragen of zelfs gratis zijn!

Leuke én budgetvriendelijke speeltuinen in Noord- & Midden-Limburg

🔘 Speeltuin Kitskensberg Roermond
🔘 Speeltuin De Paddestoel Born
🔘 Roeffen Mart Grubbenvorst
🔘 Speeltuin Os Blie Riëk Blerick
🔘 Speeltuin Hingen Echt
🔘 Speeltuin Zeevershof Hunsel
🔘 Speeltuin Hagerweike Venlo
🔘 Speeltuin De Speelkoel Sint Joost

1. Speeltuin Kitskensberg Roermond

Speeltuin Kitskensberg bestaat al 75 jaar en heeft als missie om kinderen, ongeacht hun afkomst of achtergrond, samen buiten te laten spelen tegen zo laag mogelijke kosten. De speeltuin is prachtig gelegen in de natuur met een speelbos aan de rand van Roermond. Door de vele bomen is het terrein heerlijk schaduwrijk. Ze is goed bereikbaar via de A73 en parkeren is gratis. Op de warme dagen geeft het spartelbadje of de waterspeeltuin voldoende koeling voor jullie spelende kinderen! De speeltuin beschikt over horeca die sociaal geprijsd is. Naast drinken, slush en (soft)ijs is er ook een frietwagen. Kitskensberg opent haar deuren weer op 22 maart! De entree kost €2,00 en op zon- en feestdagen €2,50

Speeltuin Kitskensberg Roermond

2. Speeltuin De Paddestoel Born

Speeltuin De Paddestoel opent haar poorten weer op paaszaterdag 30 maart om 13:00 uur. Deze speeltuin is goed voor een hele dag speelplezier. De entree bedraagt maar 1 euro per persoon. Er is ook een voordelig seizoensabonnement verkrijgbaar. Bij goed weer is ook het spartelbadje geopend. Tijdens de zomervakantie is de speeltuin over het algemeen de gehele dag geopend. 

Speeltuin de paddestoel | Go-Kids Limburg

3. Roeffen Mart Grubbenvorst

Speeltuin Roeffen Mart is in Grubbenvorst ligt midden in de natuur en beschikt over meer dan 40 speeltoestellen. Neem een een lekker gevulde picknicktas mee, want er is geen horeca gelegenheid. Deze speeltuin is altijd open en gratis toegankelijk! 

Speeltuin Roeffen Mart Grubbenvorst

4. Speeltuin Os Blie Riëk in Blerick

Lekker spelen in de speeltuin Os Blie Riëk in Blerick (Venlo). Een nette overzichtelijke speeltuin. In de speeltuin is een winkeltje waar je tegen zeer vriendelijke prijzen koffie, thee, frisdrank, verschillende soorten ijs, snoep, koekjes, friet en snacks kunt kopen. De speeltuin is weer geopend vanaf 1 april, 2e paasdag.

Os Blie Riëk | speeltuinen Limburg | Go-Kids Limburg

5. Speeltuin Hingen in Echt

Deze speeltuin in Echt is de oudste georganiseerde speeltuin van de gemeente Echt-Susteren en staat al meer dan zeventig jaar garant voor plezier en avontuur. Deze speeltuin is gratis toegankelijk en biedt speelplezier voor een gezellige middag. Er staan maar liefst 20 speeltoestellen, waarvan onder andere een waterspeeltoestel, een hoge toren, een touwschommel, een glijbaan en een kabelbaan. De speeltuin is vanaf 30 maart weer geopend!

Speeltuin Hingen Echt | speeltuinen Noord en Midden Limburg

6. Speeltuin Zeevershof in Hunsel

Deze speeltuin open haar deuren weer op 27 april 2024 om 10:00! De kids kunnen hier dan weer lekker buiten spelen. De speeltuin is van maandag t/m zondag geopend. En tijdens de vakantie periodes gelden er ruimere openingstijden. Bij lekker weer zijn het zwembad en peuterbad ook geopend. De entree kost 2 euro per persoon. Gedurende het seizoen worden verschillende kinderactiviteiten georganiseerd.

Speeltuinen Zeevershof Hunsel | Go-Kids Limburg

7. Speeltuin Hagerweike Venlo

Speeltuin Hagerweike in Venlo verwelkomt je het hele jaar door! Kom langs en geniet van een dag vol speelplezier! Gedurende de periode van april tot en met oktober is het winkeltje doorgaans op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag (bij goed weer) van 13.00 tot 17.00 uur geopend! Er is een uitgebreid assortiment met snoepjes, chips, frisdrank, koffie, thee, broodjes en ijs, allemaal tegen betaalbare prijzen. Ook krijg je er een warme snack.

hagerweike venlo | Go-Kids Limburg

8. Speeltuin De Speelkoel in St. Joost

Zowel jong als oud geniet van het speelplezier in onze speeltuin. Voor de allerkleinsten is er een apart gedeelte met een mini-glijbaan, schommels, een klimhuisje en een wip. Op warme dagen kunnen kinderen zich vermaken met waterpret dankzij enkele speeltoestellen die water sproeien en zelfs waterstralen uit de grond laten komen! De speeltuin is gratis toegankelijk en in de periode april t/m september proberen de vrijwilligers vrijwel dagelijks het winkeltje en de toiletten te openen. 

Speelkoel Sint Joost | Go-Kids Limburg

Nog een leuke tip:

In het stadspark van Weert staat een prachtig speelkasteel waar de kids op kunnen spelen. 

Heel veel buitenspeelplezier!

Go-Kids Limburg