Lingsforterweg 26, 5944 BE Arcen

Kasteeltuinen Arcen is door de ANWB al meerdere malen uitgeroepen tot leukste uitje van Limburg! Ook dit jaar weer! Je kunt dan ook een heerlijk dagje uit ervaren op het eeuwenoude landgoed met het monumentale kasteel en de talrijke tuinen.

Behalve dat je naar al het moois kunt kijken, worden er in Kasteeltuinen Arcen ook activiteiten georganiseerd, zoals muziekoptredens, ontdektochten voor kinderen, evenementen en rondleidingen. 

Kasteeltuinen Arcen kinderen

Leuk dagje uit voor kinderen

Kinderen zullen zich prima vermaken bij Kasteeltuinen Arcen. Want naast Flora en Fauna is er nog een boel te beleven! Er is een groot speelstrand met een vlot, speeltorens, en een avontuurlijk aangelegde 21-holes Adventure Minigolf. Deze baan is aangelegd in een berglandschap en de banen liggen verscholen tussen watervallen, stroomversnellingen en grotten.

Kasteeltuinen Arcen Vlot

Ook is er een Aaiweide, hier kunnen kinderen knuffelen met de liefste diertjes.

Kasteeltuinen Arcen Kinderen

In het kasteel kun je een kijkje nemen hoe de mensen er vroeger woonden. Alles is zo ingericht als vroeger. Je kunt zelfs een kijkje nemen bij het wapenarsenaal!

Kasteeltuinen Arcen binnen

Zijn jouw kinderen echte speurders? De kinderen mogen gratis een speurtocht of fototocht doen. De speurtocht is leuk voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. De jongere kinderen kunnen een fototocht doen. Daarnaast zijn er genoeg leuke picknickplekjes te vinden. Neem zelf lekkere broodjes mee, en ga ergens genieten van de rust en het uitzicht. Of ga jij voor een luxe picknick van Kasteeltuin Arcen zelf? Want deze is ook bij te boeken bij je bezoek! De picknick is uiterlijk één dag van te voren, vóór 15:00 uur te reserveren. Er zijn ook verschillende horecagelegenheden te vinden voor lekkere tussendoortjes of een heerlijke maaltijd. 

Ga kijken bij het Thaise Vissershuisje, de Riddertenten en ontdek al het moois dat Kasteeltuinen Arcen te bieden heeft! Plan je bezoek hier 

We schreven ook een leuke blog!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor