Lorbaan 1, 5814 AE Veulen

Speeltuin en kinderboerderij 't Platteland is een oase van speelgenot voor jonge en oudere kinderen. Maar ook de ouders of opa's en oma's kunnen zich hier prima vermaken!

Van boerderij tot speelparadijs

Waar ooit, in een ver verleden de asperges rijkten zover het oog kon zien, scheuren nu de skelters over het 360 meter lange race-parcours. Deze boerderij heeft in de afgelopen 10 jaar een metamorfose doorgemaakt. Na het plaatsen van de eerste schommel in 2011 is de groei jaarlijks gestaag door gegaan. Skelteren, schommelen, klimmen of toch liever knuffelen met de geitjes in de kinderboerderij? Het kan hier allemaal.

Waterspelletjes in de zomer

Bij warm weer worden er leuke waterspelletjes georganiseerd zodat je kinderen heerlijk verkoelend kunnen spelen. Bij slecht weer kan je gelukkig naar binnen in de leuke indoor speelhal. 

Lekker eten & drinken

Speeltuin en kinderboerderij t Platteland beschikt over een zeer groot terras met uitgebreide menu kaart. Van pannekoeken tot soep, van ranja tot lokale speciaalbieren (voor de ouders ;-). De kaart is zeer gevarieerd en alles is voor een zéér schappelijke prijs te verkrijgen

Streekwinkel

En terwijl de kinderen zich prima vermaken, kan jij als ouder ook nog eens lekker snuffelen naar dat ene leuke cadeau in de Streekproducten winkel van de boerderij. De lekkerste lokaal geproduceerde voedingswaren kan je hier vinden. Voor ieder wat wils en altijd een leuk cadeau om te geven!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor