Alle Go-Kids Zomervakantie uittips

De leukste tips voor een heerlijke vakantie en uitjes in eigen regio. De Zomervakantie is een fijne familie en gezinsvakantie met veel speciale momenten en natuurlijk de kans om er gezellig samen op uit te gaan. Van kindvriendelijke uitjes in Leiden tot aan Zoetermeer, Den Haag of Delft: er zijn zoveel leuke activiteiten in onze regio voor gezinnen. Bekijk al onze bestemmingen in onze ruime overzicht aan bestemmingen en mis geen actualiteit meer door de Agenda te checken of je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Check de agenda

Alle bestemmingen

Goedkope, voordelige en gratis uitjes in Zuid-Holland

Ook voor deze zomer hebben we een overzicht voor je gemaakt met voordelige uittips in de regio. Lees ze hier!

Gratis en voordelige uitjes in Zuid-Holland

Zomerkampen in Zuid-Holland

Er zijn deze zomer ook weer allerlei toffe kampen. Van Theaterkampen tot aan surfkampen, je vindt ze allemaal in ons overzicht.

Zomervakantiekampen 2023

Op avontuur in Museon-Omniversum

Kom deze zomervakantie het grote onderwateravontuur van Barney en Beenie op het gigantische koepelscherm van Museon-Omniversum beleven en doe mee met allemaal activiteiten in het museum. Dit is een vrolijke, spannende en leerzame grootbeeldfilm voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Op een toegankelijke manier leren ze over het leven in de zeeën en oceanen, over sterrenbeelden en over het belang van het beschermen van het leven onderwater. Maar bovenal is de grootbeeldfilm op het koepelscherm, dat zo groot is als een half voetbalveld, voor kinderen een onvergetelijke belevenis.

Meer informatie

Zomeractiviteiten bij Museon- Omniversum

Corpus: "Een reis door het menselijk lichaam''

Zie, voel en hoor hoe jouw ingenieuze lichaam werkt in een spectaculaire, zenuwprikkelende ‘reis door de mens’. Dompel jezelf onder in de wonderen van nieuw leven in de baarmoeder. Loop onder de dunne darm door, via de alvleesklier en de nieren naar de dikke darm. Volg in het 5D-harttheater
de acrobatische toeren van een rode bloedcel en maak kennis met het commandocentrum: het brein! Na de reis door het lichaam kom je bij 'Mijn Corpus' het interactieve gedeelte van deze belevenis! Lees hier meer over deze toffe belevenis.

Bezoek Corpus deze zomervakantie

Tijd voor een verfrissende duik!

Zwembad Poelmeer beschikt over een gezellig recreatiebad, met een super mooie interactieve hightech disco glijbaan, een stroomversnelling, een heerlijke stoomcabine waterval en een whirlpool en een fijn buitenbad! Een heerlijke dag zwemmen voor het hele gezin! Deze zomer hebben ze ook nog eens een fijne combi deal! Lees hier meer.

Zwemmen met korting Zuid-Holland  Zwemmen met korting Leiden- Den Haag

Toffe attracties bij Madurodam

Madurodam heeft op 1 juli haar nieuwste attractie geopend en hij is heel tof! Ervaar De Hollandse Meesters: spring, klim en klauter moedig door levendige schilderijen en laat je innerlijke avonturier de vrije loop. Laat je betoveren en ren van de ene verwondering naar de andere. Of waag je aan het verborgen klimpad, een ware ontdekkingsreis. In De Hollandse Meesters komt kunst echt tot leven. Laat je volledig onderdompelen in de kleurrijke wereld van meesterlijke kunstenaars zoals Vincent van Gogh, Piet Mondriaan, Johannes Vermeer, Judith Leyster en Rembrandt van Rijn. Hier wacht een palet vol avonturen op je, een ervaring die je simpelweg niet mag missen! En dit is natuurlijk maar een van de attracties en doe activiteiten die Madurodam rijk is. Lees hier meer over Madurodam.

Madurodam in de zomervakantie

Vakantiepark bij het Zuidparktheater

Te midden van de drukte van de wereldstad Den Haag kun je midden in het rustgevende groen van het populaire Zuiderpark het prachtige openluchttheater vinden.
Het Vakantiepark is terug! Er is zes weken lang gedurende de hele zomervakantie een steeds wisselend gratis* programma. Voor het ultieme vakantiegevoel kom je naar het Zuiderparktheater.  Het theatereiland tovert om tot een festivalterrein met kinderknutseltuin, koffiebar, parkbieb, voorstellingen, workshops en onverwachte en bijzondere optredens. Lees hier meer over het programma.

Zuiderpark theater Den Haag vakantiepark 2023

 

Actieve uitjes in de Zomervakantie

Even lekker actief zijn is natuurlijk niet verkeerd. Er zijn honderden uitjes in onze prachtige regio, maar toch willen we er een paar uitlichten. Gaan jullie lekker met het gezin iets actiefs ondernemen?

Bounce Valley Zoetermeer

1.000 vierkante meter luchtkussen! Dit is echt wat anders dan een reguliere indoor speeltuin! Nog mooier: als volwassene spring je voor een paar euro mee. Samen plezier is namelijk altijd leuker. Op dit luchtkussen vol met obstakels en hindernissen worden kinderen en ouders lekker fanatiek. Wij hebben het getest en hebben een geweldig bezoek gehad. Meer informatie ►

Jump XL Den Haag

Ook van van springen? Dan moet ook zeker Jump XL Den Haag op jouw shortlist. Jump XL zijn zeer nette en vooral erg diverse trampolineparken waar de 'af en toe springer' en de fanatieke jumpers zich uitstekend vermaken. Je leest hier alles over dit park. ►

Jumpsquare Rijswijk

We hebben in Zuid-Holland zeker geen klagen wat betreft het aanbod aan trampolineparken, want ook Jumpsquare is te vinden in de regio. Meer informatie ►

JumpSquare

JUMP Freerun

Lekker vrij-trainen bij Jump Freerun? Meld je aan op hun website om te kijken wanneer je bij welke vestiging in de regio terecht kunt. Meer informatie ►

Binnenspeeltuinen regio Leiden - Den Haag

Er zijn in Nederland honderden binnenspeeltuinen. Ook bij ons in de regio is er zat te vinden; van onafhankelijke speeltuinen tot landelijke ketens als Monkey Town.

Binnenspeeltuinen bij Go-Kids Leiden - Den Haag

FunZone Delft ►
FunZone Zoetermeer incl. pannenkoekenrestaurant, lasergame en Glow & Golf ►
Monkey Town Delft ►
Zuiderparadijs Den Haag ► 

Stoomtrein Katwijk- Leiden

 
Stoomtrein Katwijk Leiden
 
Zodra je ons station binnenstapt, lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Langs het perron staat een bijna 100 jaar oude stoomlocomotief met haar oude houten rijtuigen al op je te wachten. De conducteur blaast op zijn fluit, de stoker gooit nog een paar kolen op het vuur, en als de machinist aan de regulateur trekt, zet de locomotief zich sissend en puffend in beweging.
 
 

Wil jij geen enkele tip meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op socials!

Nieuwsbrief

Gezinsuitjes Go-Kids Leiden- Den Haag