Dierenparken in Zuid-Holland

Gezinsuitjes in Zuid-Holland

In Zuid-Holland zijn er natuurlijk heel veel leuke uitjes te denken, zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daar helpen wij je natuurlijk bij! Want Go-Kids Leiden - Den Haag en Go-Kids Rotterdam hebben samen een mooi overzicht voor jullie gemaakt met de mooiste dierenparken van Zuid-Holland! 

Diergaarde Blijdorp

Al jaren hoort Diergaarde Blijdorp bij de mooiste en drukbezochtste dierentuinen van Nederland! Aan de rand van Rotterdam, ligt deze goed bereikbare en prachtige dierentuin. De dierentuin is goed bereikbaar en is goed voor een dagvullend bezoek. Bezoek alle dieren, geniet in een van de vele restaurants en de mooie speeltuinen! Lees hier meer over Diergaarde Blijdorp

dierentuin Rotterdam

Vogelpark Avifauna

Vogelpark Avifauna staat al jaren hoog bij ons op het lijstje. Het park is namelijk zo leuk voor kids dat het echt een top uitje is. Niet alleen de vogels zijn super interessant maar ook de apen zijn natuurlijk heel leuk om te zien. De vogelshow en de enorme speeltuin mag je natuurlijk ook niet vergeten! Kortom een top uitje in Zuid-Holland!

Plaswijckpark Rotterdam

Nog zo'n Zuid-Hollandse top bestemming! Dit park is één en al pret! De dieren die je hier ziet kom je niet overal tegen! Ooit wel eens oog in oog gestaan met een stinkdier? Of beverratten een dam zien bouwen? En heb jij wel eens een echte Australische Kookaburra gezien? Het kan in Plaswijckpark. Je kan in Plaswijckpark naast de dieren bezoeken ook nog eens urenlang spelen! Lees hier verder!

Plaswijckpark Rotterdam

Sealife Scheveningen

Op de boulevard in Scheveningen zit de Nederlandse vestiging van Sealife! Wie nog niet in een Sealife vestiging is geweest moet deze echt een keer bezoeken. De kids kijken hun ogen uit en leren van alles over vissen! Vaak zijn er ook extra activiteiten voor kids!

Vlinders van de Vliet in Leidschendam

Het is misschien niet waar je het eerst aan denkt bij een dierentuin maar Vlinders van de Vliet is een echte officiële dierentuin! Vlinders van de Vliet te Leidschendam is sinds maart 2006 een toeristisch tropische vlindertuin. In een oude van kas 1600m2 vind je de ware jungle vlindertuin! Je vindt hier honderden vlinders, vele kleine zaad etende vogels, waterdieren zoals vissen en schildpadden en natuurlijk vele bijzondere planten en bloemen.

Avonturia De Vogelkelder in Den Haag

Onderdeel van Avonturia De Vogelkelder is Mappa Mundia, een echte dieren belevenis wereld! Ja op ontdekking door het grottenstelsel, doe opgravingen, en kom langs de avonturenboom, de tempels en de druipsteengrot! Welke dieren spot jij allemaal op je reis?

Serpo reptielen Zoo Rijswijk

In een gigantische oude drukkerij, op een onopvallende plek tussen grijze bedrijfsgebouwen in de Rijswijkse Plaspoelpolder, is Serpo reptielen Zoo gevestigd. De Zoo is nog niet open maar zodra alle vergunningen rond zijn zal dit gaan gebeuren. Dan kan je hier honderden slangen, krokodillen, varanen, hagedissen, schildpadden en vissen gaan bewonderen.

A Seal Stellendam

In Stellendam vind je zeehonden crèche A Seal. Op een prachtige locatie en natuurlijk aan het water kan je de Zeehonden crèche bezoeken. Je ziet hier de opgevangen zeehonden en leert hoe de zeehonden wordt opgevangen, verzorgd en weer helemaal fit worden gemaakt om terug te gaan naar zee! Vind je het leuk om te zien hoe de zeehonden weer worden uitgezet, houdt dan goed de site in de gaten voor de data waarop dat gaat gebeuren! Lees hier verder.

Zeehonden crèche Stellendam

Faunapark Flakkee Nieuwe Tonge

Op het Zuid Hollandse eiland Goeree- Overflakkee vind je Faunapark Flakke. In het 25000 m2 grote dierenpark kan je naast prachtig wandelen ook verschillende dieren bewonderen! Zo zijn er tientallen verschillende soorten vogels, herten, eekhoorn, bevers, alpaca's en nog veel meer! Naast het bewonderen van de dieren kan je hier ook spelen in de speeltuin en midgetgolfen! Lees hier verder!

Dino Experience Gouda

Een dierenpark met een knipoog! Maar een die zeker niet mag ontbreken. Bij de Dino experience in Gouda ga je op avontuur langs tientallen dinosaurussen. Ook kan je midgetgolfen tussen de dino's en spelen in de dino speeltuin! Lees hier verder!

gezinsuitjes gouda

Voor meer inspiratie en leuke uitjes kijk je op Go-Kids Leiden- Den Haag en Go-Kids Rotterdam!

Log In