Natuurspeeltuin in Rotterdam en omstreken

Spelen in de natuur!

Houden jouw kinderen ook zo van spelen? Dan is het natuurlijk leuk om iedere keer een andere speeltuin te kiezen. Er zijn natuurlijk heel veel binnen en buitenspeeltuinen maar ook steeds meer mooi aangelegde natuurspeeltuinen.

Rennen, klimmen, klauteren met water spelen! Spelen in de natuur is leuk! Niet alleen leren de kinderen van wat ze zien doen en voelen het is ook nog eens heel erg gezond! Beleef de verschillende seizoenen en beleef de natuur in een van de vele natuurspeeltuinen in Rotterdam en omstreken!

Speelbos de Viersprong in Dordrecht

In het Elzenbos in Dordrecht, vlakbij waar vroeger de elfjes woonde is een hele mooie natuurspeeltuin. Je kan hier dichtbij parkeren en er zijn voldoende bankjes en zitplaatsen om te picknicken!

Natuurspeeltuin Het Weitje Hardinxveld Giessendam

Bij natuurspeeltuin het Weitje kan je heel leuk spelen en is er voldoende plek om gezellig te picknicken Tijdens de schoolvakantie in midden Nederland is de speeltuin dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur.

natuurspeeltuin capelle aan den ijssel

 

Speelpolder Krimpenerhout

In de prachtige natuurlijke omgeving kan je heerlijk slingeren met touwen, hutten bouwen in het avonturenbos en droog proberen te blijven door via de boomstammen de slootjes over te steken, Vanaf de parkeerplaats bij de surfplas loop je in een kwartiertje naar deze super leuke natuurspeeltuin! 

Natuurspeeltuin de Speeldernis

Natuurspeeltuin de Speeldernis in Rotterdam is geen gewone speeltuin, want er zijn nauwelijks speeltoestellen. Op een oppervlak van ongeveer één hectare kunnen kinderen spelen in een bijzonder landschap met heuvels, dalen, paadjes en inheemse beplanting.  Kijk hier voor meer info.

Speelbos Bergsche Vallei - Rotterdam

In speelpolder De Bergse Vallei in het Lage Bergse Bos in Bergschenhoek kunnen kinderen fijn spelen met water, klimmen op een aangelegde avontuurlijke speelroute en een evenwichtsparcours afleggen. Er kan ook fijn met modder gespeeld worden en ben je moe van al dat spelen dan kan je hier ook nog even lekker water eten en drinken bij het restaurant! 

Speeltuin Binnenste Buiten - Rotterdam

Wist je dat je midden in Rotterdam West kan ontsnappen een de drukte van de stad? In deze groene oase kunnen Rotterdamse kinderen tot 12 jaar onder toezicht volop spelen in en kennis maken met de natuur. Je kan hier ook genieten op een fijn terras en er is een klein winkeltje om wat te eten en te drinken te kopen. 


Speelpolder `t Wijland - Rotterdam

natuurspeeltuin dordrecht

 

Tiengemeten Oerrr Natuurspeeltuin - Hoeksche Waard

Natuureiland Tiengemeten is een eiland net boven Goeree Overflakkee aan de rand van de Biesbosch. Het eiland wordt beheerd door Natuurmonumenten. Je kan hier heerlijk spelen, neem wel schone kleren mee wat vies ga je zeker worden!

 

Klauterwoud - Vlaardingen

Natuurspeeltuin het Klauterwoud is een avontuurlijke speeltuin voor kinderen die houden van spelen in de natuur met boomstammen en water en modder. Ook is er een pondje waarmee de kinderen het water over kunnen steken. Kijk hier voor meer info.

Tuin van Floddertje - Berkel en Roderijs

Het zuidelijke deel van het Annie M.G. Schmidtpark, tussen Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek, vind je een super leuke waterspeeltuin en  natuurspeeltuin. Deze speeltuin heet heel toepasselijk, de Tuin van Floddertje! Lees hier meer!

Het Schollebos - Capelle aan den IJssel

 

Hitland - Nieuwerkerk aan den IJssel

Blauw Groene Zone -  Moordrecht

natuurspeeltuin nieuwerkerk aan den ijssel

Natuurspeeltuin Het Eiland - Gouda

Zand, water, klimmen en klauteren, hutten bouwen en het water oversteken. Wat wil je als een kind nog meer? Heerlijk speelplezier bij deze leuke natuurspeeltuin.  Lees hier verder!

Speeltuin Steinse Groen - Gouda

Een speeltuin met verschillende klim en klauter speeltoestellen, geschikt voor jonge en oudere kinderen en genoeg zand en water om heerlijk te spelen en te ravotten. Lees hier verder!

Natuurspeeltuin - De Goudse Hout

Op zoek naar een gave natuurspeelweide? Breng dan een bezoekje aan de Goudse Hout in Gouda. Hier kunnen jouw kids zich prima vermaken bij de speeltuin in het park, midden in de natuur. Lees hier verder!

Biesboschcentrum - Dordrecht
 
Zeeland Buitenland

In Ouddorp vind je een next level natuurspeeltuin! Het gebied van Zeeland Buitenland bestaat uit vijf eilanden. Verspreid over het hele gebied vind je er alles wat een buitenuitje tot een succes kan maken: een klimtoren, water, hangbruggen, duinen en nog veel meer. Lees hier verder!

 

Veel plezier met buitenspelen!

 

Log In