George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag

In Den Haag kun je de populaire attractie Madurodam vinden. Lees snel waarom jij hierheen moet!

Madurodam. Moet je meemaken. 

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Dat moet je meemaken. Waar anders red je in een dag ons land van het water, bewonder je alle bloemen die in de bloei staan en ben je een beroemde dj? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Ook op de planning: een bezoekje aan de koning en vliegen in een echt vliegtuig, The Flying Dutchman. Samen beleef je in Madurodam een dag vol doen, zien spelen en leren. Voor jong en oud.

Meer informatie

Er is zoveel te doen, kom ontdekken! 

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Laat Nederland niet overstromen en steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken? Weeg jezelf bij de kaaswaag en ontdek hoeveel “kazen” jij weegt. Hoe sterk ben jij? Til jij meer kazen op dan je vader of moeder? Draai ook aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld. Zet het reusachtige gemaal in werking en versla de woeste Waterwolf! 

Nieuw deze lente; afstand bestuurbare bootjes!


Wil jij je een echte kapitein voelen en meevaren met de reddingsbrigade? Kom dan varen met onze nieuwste afstand bestuurbare bootjes. Nu al één van de populairste doe-dingen van Madurodam. Niet alleen bij kinderen, maar ook bij hun (groot)ouders. Kies je boot, neem plaats achter het roer en varen maar. Kom jij de bootjes vanaf april uitproberen?  Wij wensen je een goede vaart!

Ontdek het zelf

Nederland in het klein, speeltuinen en meer 

In de lente staat het park schitterend in bloei en geniet je tussen de Nederlandse gebouwen van honderden bloemen en nog veel meer moois. Spot jij alle treinen, vliegtuigen, paleizen en de allerkleinste kermis van Nederland? Natuurlijk kun je ook buiten spelen en ravotten. Roetsj met de kabelbaan over speeltuin de Waddenzee en klauter in het reusachtige speelschip. Ahoy, wat een mooi uitzicht over Madurodam! Of kom lekker spelen in de tuin van het beroemdste konijn ter wereld: Nijntje. Spring erop los op de trampoline en wip-wap op en neer in het vliegtuig van kleine nijn. Speelplezier gegarandeerd. 

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Tijdens de ontdekkingsreis door Nederland kom je ogen, maar vooral handen tekort. Dé ideale activiteit voor tijdens de herfstvakantie is namelijk verrassend interactief!

Beleef het, doe het en wees onderdeel van het verhaal!

Er is zoveel te doen in Madurodam dat wij het niet eens allemaal kunnen opnoemen, dus daarom maken we een selectie voor jullie die je echt niet mag missen tijdens jullie bezoek.

 • The Flying Dutchman: stap aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Zo zag je Nederland nog nooit.
 • Nieuw Amsterdam: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam. Verdedig de wereldstad onderweg tegen de Engelsen: vuur op tijd de kanonnen af! Zo ontdek je de Nederlandse roots van deze bijzondere stad. Want waar denk jij dat de dollar, cookies en het wereldberoemde Brooklyn naar zijn vernoemd?
 • Waterwolf: draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf ga je terug in de tijd en zet je samen het reusachtige gemaal in werking. Help mee om de 800 miljard liter water van het immense Haarlemmermeer weg te pompen en versla die woeste Waterwolf.

Maar er is nog veel meer!

 • Hansje Brinkerspel: help, er spuit water uit de dijk. Steek net als de bekende Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!
 • Containers laden: word kraanbestuurder in de Rotterdamse haven, de grootste haven van Europa. Hier liggen de containers klaar om in te laden. Bestuur de kraan en stapel de vrolijk gekleurde blokken netjes op elkaar. Je moet wel even puzzelen om alle containers aan bord te krijgen. Pas op dat het schip niet omkiepert!
 • Oosterscheldekering: alarm, alarm, er is hoog water op komst in de Noordzee! Doe samen snel de sluizen van de Oosterscheldekering dicht. Als je niet hard genoeg pompt, dan stroomt Nederland over.
 • Vliegen op Schiphol: bij Schiphol kun je niet alleen naar vliegtuigen kijken, je kunt ook leren vliegen als een KLM-piloot. Laat het vliegtuig opstijgen en houdt de vleugels recht. Goede vlucht!

Boek snel tickets en laat je verrassen door Madurodam, want het is nog veel leuker dan je ooit hebt gedacht!

Goedkope tickets

 • Leeftijd 0 - 4
 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Eigen eten toegestaan
 • Horeca aanwezig
 • Indoor
 • Outdoor